• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Osećamo podršku Grobara i kad ih nema"

Autor mondo.rs

Partizan će u subotu na svom stadionu dočekati Voždovac. Gledalaca neće biti zbog kazne povodom propusta u organizaciji "večitog derbija". Ali, igrači Partizana kažu da "osećaju podršku navijača i kad ih nema na tribinama".

 Partizan-pred-Vozdovac. Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Posle dva početna poraza u nastavku prvenstva (OFK Beograd 2:1, Crvena zvezda 2:1), Partizan je vezao dve pobede nad istim rivalom - Radničkim iz Niša (najpre u Kupu Srbije, potom i u prvenstvenom duelu).

To je popravilo raspoloženje i samopouzdanje ekipe, pa sa velikom dozom optimizma crno-beli dočekuju gradskog rivala Voždovac u subotu, 12. marta (početak u 15 časova). Međutim, Partizan ponovo ne može da računa na podršku sa tribina, jer je stadion suspendovan na dve utakmice posle propusta u organizaciji "večitog derbija", kako je to okarakterisala Disciplinska komisija FSS.

I pored toga, igrači Partizana uvereni su u uspeh.

"Mi kao Partizan ne gledamo ko je sa druge strane. Igramo našu igru i reba da u delo sprovedemo ono što radimo i vežbamo. Na poslednje dve utakmice pokazali smo veliku energiju i zajedništvo. Neprijatno smo iznenađeni protiv OFK Beograda, protiv Zvezde smo pružili jako dobru partiju, ali bilo je šta je bilo. Imali smo potom dve zahtevne utakmice (protiv niškog Radničkog) koje smo izneli na pravi način. Uvek ima detalja koje moramo da popravimo. Pokazali smo veliku energiju i to je najpozitivnije iz tih mečeva", rekao je Marko Jevtović novinarima u Sportskom centru "Teleoptik".

Zbog povrede Evertona Luiza (koji će morati da pauzira pet, šest nedelja), Jevtović je dobio šansu da zaigra.

"Radio sam individualno i čekao svoju šansu. Fizički sam spreman za sve napore", kaže Jevtović.

Jedna od glavnih poluga u Voždovcu je dojučerašnji igrač Partizana Nenad Marinković (doduše, bio je i jesenas na pozajmici u redovima "zmajeva"). Marinković se prošlog vikenda raspucao, kada je postigao tri gola u ubedljivoj pobedi nad lučanskom Mladosti.

Posle tog meča, kapiten Partizana Saša Ilić je prokomentarisao: "Je l' ste videli mog brata Marinka? Moraćemo posebnu pažnju da obratimo na njega".

Jevtović se nadovezao na taj komentar: "Marinko je glavni šraf u Voždovcu. Ali, mi treba prvenstveno da gledamo sebe, moramo da u delo sprovedemo ono što radimo i sve će biti u redu".

Vezista crno-belih se osvrnuo i na to što ponovo neće biti publike u Humskoj:

"Nije prijatno igrati bez publike, ali osećamo njihovu podršku. Kada se nosi crno-beli dres motivacija mora da postoji samom tom činjenicom".

Golman Bojan Šaranov briljirao je proteklog vikenda u Nišu. U nekoliko navrata "vadio" je kestenje iz vatre.

"Moramo da potvrdimo dobre igre iz oprethodnih mečeva i verujem da ćemo uspeti", kaže on.

O spomenutim odbranama u Nišu, rekao je:

"Namestilo se da dobro odradim posao. Golman u Partizanu nema puno posla na utakmicama, tako da moraš da budeš koncentrisan za te dve lopte. Sa timom raste i moje samopouzdanje. Na dobrom smo putu, da nastavimo ovako i nema opuštanja. Pobede podižu ekipu, nama je trebalo nešto ovako ali nije dovoljno moramo da imamo kontinuitet".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC