• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Guti: Stranci ne znaju šta je Real!

Veznjak Reala Guti prvo se posvađao sa navijačima i trenerom Pelegrinijem, a sada opleo po upravi kraljeva i njihovim skupocjenim pojačanjima.

 Guti: Stranci ne znaju šta je Real! Izvor: MONDO

Vezni igrač madridskog Reala Guti sve je bliže izlaznim vratima Santjago Bernabea.

Guti se našao u nemilosti trenera Pelegrinija i uprave nakon što je na meču sa Alkorkonom (0:4) u Kupu kralja pokazao srednji prst, a zatim se posvađao sa Pelegrinijem zbog čega je i novčano kažnjen.

Veznjak Madriđana nastavio je rat sa čelnicima kluba izjavivši da situacija u Realu od dolaska Florentina Pereza na čelo kluba nije baš najbolja, a posebno je potkačio pojačanja koja je Real ovog ljeta platio više od 250 miliona evra.

“I ja i Pelegrini smo u teškoj situaciji” kratko je prokomentarisao Guti svoj sukob sa čileanskom trenerom, a zatim okrivio strance u ekipi za loše igre ekipe u posljednje vrijeme.

“Neki strani igrači jednostavno ne shvataju šta je Real Madrid”, istakao je Guti koji je u “kraljevskom klubu”od početka svoje karijere.

Španac se našao na udaru kritika zbog svog burnog noćnog života ali Guti tu ne vidi ništ sporno.

“Ja sam momak koji nikada ne staje, ni noću ni danju. Uživam u noćnim izlascima sa prijateljima. Kada budem imao 60 godina neću u diskotekama ostajati do jutra, ali sada to radim”, rekao je Guti koji

Glasine o odlasku iz Madrida podgrijale su i informacije objavljene u italijanskim medijima da je Guti nedavno zvao bivšeg saigrača Veslija Snajdera i raspitivao se o situaciji u Interu.

Kako navodi “Korijere delo sport”, Guti je preko Snajdera poručio gazdi Intera Masimu Moratiju, koji ga je pokušao dovesti u Milano prije nekoliko sezone, da sada želi preći u redove italijanskog šampiona.

Problem je što trener “neroazura” Žoze Murinjo nije zainteresovan za 32-godišnjeg veznjaka, ali se Guti nada da bi Morati mogao ubijediti Murinja da će mu se ovaj transfer isplatiti.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC