• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bane će se naigrati

Ovo je, prema svemu sudeći, sezona u kojoj će Branislav Ivanović "zacementirati" svoje mesto u startnoj postavi Čelsija.

 Bane će se naigrati Izvor: MONDO

Pored neospornog kvaliteta, sposobnosti da pokrije dve pozicije i povjerenja koje uživa kod trenera Karla Anćelotija, u prilog reprezentativcu Srbije idu i povrede konkurenata za mjesto u timu.

Najnovija vijest sa Stamford Bridža kaže da će Portugalac Žoze Bosingva, zbog povrede koljena, morati da odsustvuje sa terena najmanje tri mjeseca.

On se povrijedio sredinom oktobra, u porazu od Aston Vile, a pošto terapije nisu dale rezultata, nekadašnji bek Portoa moraće na operaciju.

Prostor uz desnu aut-liniju može da pokrije i drugi Portugalac, Paulo Fereira, međutim, njegova karijera se već nekoliko sezona nalazi u sizlaznoj putanji.

Branislav Ivanović ove jeseni je odigrao sedam utakmica za Čelsi u Premijer ligi, na kojima je ekipa ostvarila šest pobjeda i jedan poraz. U Ligi šampiona nastupio je na tri od četiri meča, a u Liga kupu Engleske na dva.

Još uvijek se čeka njegov prvi gol. Prošle sezone postigao je dva i to na istoj utakmici, protiv Liverpula u četvrtfinalu Lige šampiona.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC