• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-bijeli klinci srušili iračke pilote

Podmlađeni tim Partizana u prijateljskoj utakmici savladao ekipu Kuva Al Džavija - 4:1 (2:0).

 Crno-bijeli klinci srušili iračke pilote  Izvor: MONDO

Kombinovani sastav Partizana nije bio gostoljubiv prema Iračanima. Tim Gorana Stevanovića, za koji su igrala čak sedmorica omladinaca, pobijedio je u "Zemunelu" u prijateljskoj utakmici ekipu vazdušnih snaga Iraka, petostrukog šampiona te zemlje - 4:1 (2:0).

Uprkos lošem stanju terena, crno-bijeli su borbenošću stigli do zaslužene ubijedljive pobjede.

Ekipu Kuva Al Džavija ili Eir fors načeo je Vašington već u 12. minutu. Brazilac je postigao gol iz drugog pokušaja pošto ga je uposlio Miloš Bogunović.

Rezultat prvog poluvremena postavio je Brana Ilić poslije pola sata igre. U akciji su učestvovali Srđa Knežević, Vašington i Vojkan Miljković.

Gosti su prepolovili prednost domaćina u 69. minutu, ali se onda crno-bijela mlađarija pobrinula da utakmica ipak ne postane rezultatski neizvjesna.

Omladinac Nikolić se upisao u strijelce na asistenciju Nenada Lukića, a onda i Bogunović poslije proigravanja Miljkovića.


Trener Partizana Goran Stevanović izrazio je zadovoljstvo viđenim.

"Meč je imao višestruki značaj - razbili smo monotoniju treninga tokom prvenstvene pauze, a dobro je i da igrači koji inače nemaju veliku minutažu imaju poneku utakmicu u nogama", ocijenio je Stevanović.

"I omladinci i igrači Teleoptika, kao što su Krneta, Brašanac, Lukić, ali i ostali pokazali su da na njih moramo ozbiljno da računamo u budućnosti", zaključio je Stevanović i ponovo izrazio nadu da će selektor mlade reprezentacije Ratomir Dujković vratiti igrače Partizana poslije kvalifikacione utakmice sa Norveškom, odnosno da ih neće voditi na prijateljski meč u Dansku.

STRELCI: Vašington u 12, Ilić u 30, Nikolić u 78. i Bogunović u 80. za Partizan, a Reis u 69. minutu za Al Kva Al Džaviju.

PARTIZAN: Darko Božović, Krneta, Kosorić, Knežević, Lomić, Vojkan Miljković, Brašanac, Moreira, Ilić, Bogunović, Vašington.

Igrali su još: Aškovski, Aco Lukić, Nenad Lukić, Nikolić.

(MONDO, foto Partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC