• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan liči na "parni valjak"!

Autor mondo.rs

Partizan u 26. kolu pobedio voždovac 3:0. "Makazice" Nebojše Kosovića i gol iz penala podno južne tribine obeležili meč u Humskoj.

 Partizan liči na "parni valjak"! Izvor: MN PRESS

"Parni valjak" konačno je počeo da melje!

Motori crno-belih dugo su radili u leru, ali su od početka marta meseca počeli da ubrzavaju. Pobede Partizana protiv Radničkog iz Niša, u Kupu Srbije i prvenstvu, definitivno su pokrenule mašinu Ivana Tomića.Partizan je u 26. kolu Superlige pobedio Voždovac 3:0 (2:0), ali i ulio veru da će igra još uvek aktuelnog prvaka Srbije iz utakmice u utakmicu biti sve bolja.

Strelci su bili Darko Brašanac u 10, Alen Stevanović iz penala u 25. i Nebojša Kosović u 69. minutu, čiji će fenomenalan pogodak puniti televizijske špice.

Mladi Nikšićanin je na centaršut Alena Stevanovića reagovao i stilu Zlatana Ibrahimovića i popularno nazvanim "makazicama" pogodio mrežu "zmajeva".

Prvi gol na meču plod je uigrane akcije iz prekida. Nemanja Mihajlović je iz kornera gađao Darka Brašanca na "prvoj" stativi, a vezni fudbaler trzajem glave prevario Zorana Popovića.

Izvor: MN PRESS


Čuvar mreže Vožovčana potpisao je kapitulaciju i nešto kasnije kada je Stevanović, konačno, iskoristio penal dosuđen podno južne tribine. Pre toga su od početka sezone crno-beli imali niz promašaja sa "kreča" na ovoj strani Partizanovog stadiona.

Najstrožu kaznu iznudio je Mihajlović.

Osim u uvodnim minutima meča u Humskoj ulici, kada su izabranici Bratislava Živkovića imali dve odlične prilike, a Stevanović blokom na gol liniji i nešto kasnije Bojan Šaranov sjajnom intervencijom, sprečili Nenada Marinkovića i Ognjena Krasića da postignu gol, Partizan je bio daleko bolji.

Tomićev tim je konstantno bio opasan i pretio, a kao plod takve igre gledaoci kraj malih ekrana i službena lica na stadionu (utakmica se zbog kazne igrala pred praznim tribinama) mogli su da vide niz propuštenih prilika Saše Ilića, Brašanca, Mihajlovića...

Partizan je sa utakmicom više na trećem mestu sa 42 boda.

Izvor: MN PRESS


UŽIVO:

Još jedan meč bez publike u Humskoj!

Partizan u 26. kolu dočekuje Voždovac i veruje da može da nastavi niz pobeda započet protiv Radničkog iz Niša u Kup i prvenstvu Srbije.

Trener Partizana Ivan Tomić ne može da računa na Evertona, koji je povredio ligament kolena i očekuje ga višenedeljna pauza. Umesto njega u startnoj postavi je Marko Jevtović.

Mladi trener "parnog valjka" i protiv "zmajeva" računa na Sašu Ilića. Kapiten "parnog valjka" će u duelu sa Voždovcem imati ulogu napadača.

Partizan je na četvrtom mestu sa 39 bodova, dok sedmi Voždovac ima 36.

PARTIZAN
: Šaranov - Bandalovski, Gogua, M. Jovanović, Bogosavac - Jevtović, Brašanac, Kosović - A. Stevanović, Mihajlović, Ilić.

VOŽDOVAC: Popović - Terzić, Mihajlov, Ivković, Puzigaća - Pavlović, Radin - Ćirković, Marinković, Krasić - Odita.

Izvor: MN PRESS


TOK UTAKMICE

70' - GOOOL! Nebojša Kosović! Majstorija mladog fudbalera.,.. Stevanović je centrirao, a Kosović "makazicama" savladao Popovića! Bravo!

.
Izvor: YouTube


69' - Ispromašivao se Partizan. Saša Ilić...

58' - Jovanović glavom posle kornera Mihajlovića!

57' - Nova šansa za Partizan, prva u drugom poluvremenu. Brašanac je bio u idealnoj situaciji, ali je pogodio prečku.

- Počelo je drugo poluvreme!

Gotovo je prvo poluvreme, mnogo bolja igra crno-belih i zasluženo vođstvo!

45+1 - Nesigurnost Šaranova, ali nema gola za Voždovac.

33' - Jevtović je šutirao...

- Crno-beli su mnogo bolji protiv otvorenog Voždovca!

31' - Brašanac je imao dve odlične prilike, tačnije dva puta je šutirao, ali nije uspeo da postigne svoj drugi, a treći gol za Partizan.

26' - GOOOL! Nemanja Mihajlović je fauliran u kaznenom prostoru, a Alen Stevanović pogodio sa 11 metara.

Stevanović
Izvor: YouTube

Penal
Izvor: YouTube


22' - Partizan je mnogo bolji. Saša Ilić je imao veliku priliku, ali je Popović "skinuo" zicer.

19' - Zamalo 2:0. Pavlović je želeo da ispuca loptu, pogodio je Brašanca, a ona se odbila ka golu Voždovca i umelo da iznenadi Popovića.

15' - Nova prilika za Partizan. Kosović je "izbacio" Mihajlovića na desnoj strani, napadač Partizana je centrirao za Jevtović, čiji pokušaj glavom kroti Popović. Tom prilikom je fudbaler Partizana dobio udarac u glavu, pa je na kratko napustio teren.

11' - GOOOL! Strelac Drako Brašanac. Nemanja Mihajlović je izveo korner na "prvu" stativu, gde je lepo reagovao Brašanac i glavom pogodio gol!

Partizan
Izvor: YouTube


10' - Partizan preti iz prekida. Marko Jevtović je šutirao sa skoro 30 metara, ali golman Popović nije imao težak zadatak.

5' - Još jedna šansa za Voždovac, brani Šaranov.

Vožd 2
Izvor: YouTube


2' - Voždovac je već imao lepu priliku. Gogua je vratio loptu Šatanovu, koji ju je uhvatio u ruke, pa je sudija Đokić dosudio indirektan udarac za "zmajeve". Nenad Marinković je snašno šutirao i pogodio Alena Stevanovića na gol liniji.

Vožd
Izvor: YouTube


- Utakmica je počela.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC