• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Realovo saopštenje - O Rafi Nadalu!

Autor mondo.rs

Fudbalski klub Real Madrid oglasio se u vezi slučaja "Nadal".

Početak godine bio je rezervisan za priče o nameštanju u tenisu, ali je saopštenje Marije Šarapove o tome da je koristila lek koji se nalazi na listi zabranjenih supstanci pokrenulo pravu lavinu komentara o upotrebi dopinga u ovom sportu.

Takvi komentari nisu zaobišli i Rafaela Nadala.

Španski teniser je prvo prokomentarisao da Marija Šarapova mora da bude kažnjena za svoju grešku, ali je u centar pažnje dospeo kada je bivša francuska (?) ministarka sporta i zdravlja izjavila da je on bio dopingovan 2013. godine i da je zbog toga pravio pauzu od sedam meseci.

Na to je prvo reagovao Luis Enrike i kazao da su veće šanse da se on dopingovao nego Rafael Nadal, a poslednja "reakcija" dolazi u vidu saopštenja koje potpisuje Real Madrid.

Deluje poprilično neverovatno da se oko "doping skandala" u tenisu oglašava i jedan od najvećih fudbalskih timova na svetu, ali su u madridskom klubu hteli da stanu u zaštitu jednog od najpoznatijih navijača ovog kluba.

"Rafa Nadal predstavlja prave sportske vrednosti. Njegova veličina i njegovi neverovatni uspesi su bili bazirani na velikom radu, talentu i velikoj posvećenosti ovom sportu. Iz tog razloga smatramo da su napadi ministarke Roselin Bašelo neopravdani i neprihvatljivi", stoji u saopštenju Real Madrida.

Iz kluba takođe poručuju da je on pravi primer sportiste i da je obožavan širom sveta, a da u Realu čvrsto ostaju uz njega.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC