• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi neće osvojiti NIJEDAN trofej!

Autor mondo.rs

Oporavak pod Gusom Hidinkom bio je kratkog daha. Romelu Lukaku izbacio je "plavce" iz jedine preostale borbe za trofej - FA kupa.

Posle eliminacije iz Lige šampiona porazom od Pari Sen Žermena, Čelsi se ove nedelje oprostio od još jedne trke za pehar - FA Kupa.

Golovima svog "odbačenog deteta" Romelua Lukakua, tim iz Londona eliminisan je u četvrtfinalu najprestižnijeg kup takmičenja na svetu, što znači da "plavci" ove sezone definitivno neće osvojiti nijedan trofej.

EVERTON - ČELSI 2:0 (0:0)

Snažni napadač postigao je golove u 77, pa 82. minutu, oba na asistenciju Rosa Barklija i tako je Čelsiju težak period učinio još težim.

Bane Ivanović bio je kapiten "plavaca", Nemanja Matić bio je starter, ali ni njih dvojica nisu imali snagu da razdrmaju ekipu i spreče njen prvi poraz pod Gusom Hidinkom u domaćim takmičenjima.

Dok je Lukaku tresao mrežu i igrao se sa odbranom aktuelnog prvaka, saigrač srpskih internacionalaca zadužen za golove Dijego Kosta bio je zauzet pljuvanjem sudije, vređanjem i napadima na rivale. Zbog svega toga - na kraju je opravdano isključen.

Među najbolja četiri u FA kupu osim Evertona plasirao se i Kristal Palas, dok će preostala dva učesnika dati dueli Arsenala i Votforda, odnosno Junajteda i Vest Hema, zakazani za nedelju. 

Pred Čelsijem su do kraja sezone samo obaveze u Premijer ligi, na kojoj trenutno zauzima tek deseto mesto i zaostaje čak 20 bodova za liderom - Lesterom. Od mesta koje vodi u Ligu šampiona "plavci" su udaljeni 11 poena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC