• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marsijal zakazao novi susret sa Vest Hemom!

Autor mondo.rs

Poslednji polufinalista je.....saznaćemo uskoro!

Paje hteo da završi odmah, ali je Marsijal zakazao novi susret!

Kristal Palas, Everton i Votford, a, za ime poslednjeg tima koji će učestvovati u polufinalu FA Kupa moraćemo da sačekamo još jedan meč.

MANČESTER JUNAJTED - VEST HEM 1:1 (0:0)

Domaći "đavoli" su bili na pragu toga da postani i treći veliki tim koji je eliminisan iz FA Kupa, ali su se spasili pogotkom Antonija Marsijala na petnaestak minuta do kraja meča. To im nije donelo prolaz dalje nego još jednu šansu da ove sezone učestvuju u borbi za neki trofej.

Premijer liga je daleko, a tako se čini i da je sa Ligom Evrope (poraz od Liverpula), pa će novu šansu imati na stadionu Vest Hema na kome sjajno igra Dimitri Paje.

Upravo je njegov savršeno precizni slobodan udarac, koji je "trajao i trajao", doneo vođstvo "čekićarima", a čak ni savršeni David de Hea nije uspeo da zaustavi loptu koja se nakon parabole odbila od stative u njegovu mrežu.

Bio je u centru pažnje Paje u još bar dve situacije. Prvo kada je pao u kaznenom prostoru Junajteda gotovo kao Benteke protiv Kristal Palasa, ali i nekoliko minuta nakon postignutog gola kada je sam jurišao ka golu Davida de Hee, a potom, prema mišnjenju sudije - napravio kontrafaul.

Mančester junajted je u svom "novom" stilu napadao prilično pasivno i za čitavu utakmicu uputio svega dva šuta u okvir gola, a jedan od njih je završio u mrežu Vest Hema. Ander Erera je odlično "zavrnuo" loptu nakon jednog prodora po desnoj strani, a Antoni Marsijal je uspeo da "spakuje" u mrežu.

Pokušavali su Kerik, Nobl i Antonio da odluče pobednika, ali će za to imati još 90 minuta.

Pogledajte golove:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC