• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zlatanov ostanak u PSŽ zavisi od Ajfelove kule!

Autor mondo.rs

Tokom čitave svoje karijere davao je zanimljive izjave, takva je i čitava njegova biografija koju je nedavno objavio, a na zanimljiv način "uslovio" je i Pari Sen Žermen.

"Koja je sledeća destinacija Zlatana Ibrahimovića?"

To pitanje se često postavlja ovih dana u medijima, naročito otkako je njegovim golovima eliminisam Čelsi u Ligi šampiona, a lista potencijalnih lokacija u kojima bi Zlatan mogao da uživa je podugačka. Interesuju se upravo Čelsi, Mančester junajted, Liverpul, Arsenal, Vest Hem, Milan, ali i mnogi drugi klubovi van Evrope.

Odjekuje od Kine do Amerike!

Šuškalo se da bi Zlatan Ibrahimović mogao da ostane i u Pari Sen Žermenu još neku sezonu (ugovor mu ističe u junu ove godine), ali je nakon utakmice sa ekipom Troa (9:0) u kojoj je postigao četiri gola i matematički potvrdio da je PSŽ novi-stari prvak Francuske, pričao baš o tome.

Da skratimo: neće ostati u Parizu.

Ali, do kraja je ostao "Zlatan". U izjavi nakon te utakmice nije dao definitivan odgovor, ali kao da je vrlo dugo pripremao šta će reći i kroz nemoguće "uslovljavanje" poručio vlasnicima kluba iz Pariza da ne želi produžetak ugovora.

"Ostaću u ovom klubu samo ako Ajfelovu kulu zamene mojom statuom", kazao je Zlatan Ibrahimović koji iako ima 34 godine najbolji je strelac u "ligama petice".

Postigao je 27 golova i upisao 11 asistencija u Ligi 1, a za njim zaostaju i Lionel Mesi, Robert Levandovski, Obamejang, Kristijano Ronaldo, Luis Suarez i drugi.

"Obećavam, ostaću ako Ajfelovu kulu zamene statuom Zlatana Ibrahimovića", ponovio je on.

U karijeri je nastupao za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Milan i Pari Sen Žermen, a u poslednjem lubu je postao prava legenda i predsedniku Al-Kelafiju stvorio novu eru ovog kluba. Postigao je 101 gol u ligi Francuske za sad.

"Igra je magija, želimo da ostane, razgovaraćemo sa njim o tome", poručio je predsednik kluba.

Međutim, agent Zlatana Ibrahimovića - uticajni Mino Rajola koji je kazao da on i njegov klijent vrlo dobro znaju šta će uraditi po pitanju nastavka njegove karijere, ali da ne želi da ostali znaju šta su njihovi planovi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC