• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real se vratio na Kanarska ostrva - i pobedio!

Autor mondo.rs

Po prvi put još od 2001. godine Real Madrid igrao pred publikom Las Palmasa na Kanarskim ostrvima. I upisao trijumf, zaslugom Serhija Ramosa i Kazemira.

Retke su utakmice u kojima Real Madrid pobedi i postigne dva gola, a da se u listi strelaca ne nađu Kristijano Ronaldo, Karim Benzema, Geret Bejl ili Hames Rodrigez, ali se to ipak desilo. Na toj "listi" se nije našlo ime nijednog od njih. Za treću uzastopnu pobedu Real Madrida u Primeri bili su zaslužni štoper i zadnji vezni.

LAS PALMAS – REAL MADRID 1:2 (0:1)

"Kraljevski klub" je na Kanarska ostrva došao po prvi put još od 2001. godine (kada su i izgubili 4:2!), a za pobedu i za to da drže kakav-takav korak za Barselonom i Atletiko Madridom pobrinuli su se štoper i zadnji vezni.

Korner sa leve strane je izveo Isko, a Serhio Ramos se odlično snašao na prvoj stativi i doveo tim kome je kapiten u vođstvo, a umalo se ispostavilo da je to bio i konačan rezultat.

Nije bilo mnogo prilika za oba tima, čak je Las Palmas držao i veći posed lopte, a utakmica se pretvorila u pravo "ludilo" u poslednjih pet minuta. Vilijan Hoze je u 87. minutu šokirao goste i postigao gol za izjednačenje posle vrlo lepe akcije, ali je već dva minuta kasnije defanzivni vezni Kazemiro postigao drugi gol za Madriđane.

Opet posle kornera!

Ako je do tog momenta bila drama, šta tek onda reći za crveni karton Serhija Ramosa koji je isključen u 90. minutu, pa Real Madrid može samo da se zahvali Kejloru Navasu koji je branio odlično i zaustavio pokušan Vijere iz slobodnjaka.

Zinedin Zidan je menjao nakon pobede nad Romom, pa je šansu od početka dobio Lukas Vaskez koji je impresionirao u tom meču, a zaigrali su i Arbeloa i Kazemiro. Bejl je bio u napadu, ali su zbog povreda ovaj meč propustili i Karim Benzema i Hames Rodrigez.

Pogledajte golove:


226_Las_Palmas_1457899122513_cut


226_Las_Palmas_1457903832831_cut

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC