• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda traži igrače, Mladost i Čuka novi termin!

Autor mondo.rs

I dalje je veliko pitanje da li će se dve odložene utakmice 26. kola Superlige igrati u sredu, 23. marta.

 Upitan termine dve odložene utakmice Superlige Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Zbog loših vremenskih uslova i poplava odložene su dve utakmice 26. kola Superlige (Novi Pazar - Crvena zvezda i Mladost - Čukarički), a kada će se igrati i dalje se ne zna.

Umesto minulog vikenda, ove utakmice pomerene su prvo na utorak, 15. mart, a zatim i na sredu 23. mart. To, međutim, ne odgovara svima.

Novi termin koji je predložila Zajednica superligaša poklapa se sa unapred određenim terminima za reprezentacije, pa bi se klubovi, zapravo treneri, našli u problemu da izvedu najjače sastave.

MONDO saznaje da će Crvena zvezda zbog toga od selektora Srbije, Radovana Ćurčića, tražiti da izostavi željene igrače crveno-belih za prijateljski duel sa Poljskom u Poznanju (23. marta), pa da se oni naknadno priključe nacionalnom timu za duel sa Estonijom u Talinu, šest dana kasnije. Nezvanično, na Ćurčićevom spisku iz Zvezde bi mogli da se nađu Kahriman, Petković, Grujić i Katai.

Što se tiče utakmice u Lučanima, saznajemo da je Čukarički prvo tražio da se ona igra dan kasnije, u četvrtak (24. marta), pošto naredne nedelje od 19 časova na Banovom brdu gostuje Partizan, ali je potom rešio da podrži zahtev Mladosti, koja je zbog odsustva nekoliko reprezentativaca mlađih selekcija tražila da se pronađe novi termin posle ovog rezervisanog za nacionalne timove.

Da li će ponovo biti promena ili je 23. mart definitivan datum da se ove dve utakmice odigraju saznaćemo, nadamo se, uskoro...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC