• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rutinski: Pobeda "orlića", Račić strelac! VIDEO

Autor mondo.rs

Srpski omladinci deklasirali su Jermeniju u Jerevanu. Pogledajte golove. Pogodio i novi fudbaler Crvene zvezde.

"Mlađi" omladinci, momci rođeni 1998. godine, otputovali su u Jerevan da pod vođstvom selektora Milana Kosanovića odmere snage sa vršnjacima iz Jermenije i upoznaju se bolje pred naredni ciklus takmičenja, kada će oni biti "ona prava" omladinska reprezentacija Srbije.

Inače, zvaničan šampion Evrope i sveta.

Dok se godinu dana stariji momci, pod vođstvom Branislava Nikolića, spremaju za finalni turnir kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj (24. - 29. mart, Stara Pazova), Kosanovićevi "orlići" nagoveštavaju da ćemo i u budućnosti imati moćan tim.

Jermenija – Srbija 1:4 (1:1).

Strelci: 0:1 - Uroš Račić u 25, 1:1 - Erik Petrosjan u 26, 1:2 - Igor Zlatanović u 46, 1:3 - Zehrudin Mehmedović u 52. (iz jedanaesterca), 1:4 - Igor Zlatanović u 90.minutu.

Sportski centar FS Jermenije. Gledalaca: 200. Sudija: Gevorg Jegojan (Jermenija). Pomoćnici: Armen Hačaturjan i Hačatur Hovanesjan (Jermenija). Žuti kartoni: Emeksuzjan, Arman Hačatrijan (Jermenija), Mašović, Stevanović (Srbija).

Jermenija: Grigorjan - Artur Hačatrijan, Sargsijan, Manukjan, Emeksuzjan - Harutjunjan, Avagjan, Galstijan, Movsisjan - Petrosjan, Nadirjan. Igrali su još: Muradjan, Sadojan, Grigorjan, Karapetjan, Arman Hačatrijan, Mkrtčjan, Kazarjan, Spertsjan. Selektor: Aram Voskanjan.

Srbija: Ilić - Cucin (od 60. Radić), Dinga, Mašović (od 60. Damjanac), Dukić (od 69. Stevanović) - Nišić, Gojkov, Račić (od 69. Mesarović), Milić (od 46. Zlatanović), Mehmedović (od 60. Kukolj) - Petrov. Selektor: Milan Kosanović.

"Orlići" ubedljivi u Jerevanu.
Izvor: YouTube



"Orlići" su poveli u 25. minutu nakon dobre akcije kompletnog veznog reda i precizne realizacije Uroša Račića koji je postigao prvenac u nacionalnom timu. Već u sledećem napadu, domaćin je izjednačio preko Erika Petrosjana koji je iskoristio nepažnju naše odbrane, pobegao po levoj strani i lobovao Marka Ilića za 1:1.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a u nastavku susreta apsolutna dominacija Srbije. Čim je ušao u igru, mrežu je zatresao Igor Zlatanović, nakon kornera sa leve strane, a u 52. minutu Mehmedović je realizovao najstrožu kaznu i pogotkom proslavio "punoletstvo".

Prethodno je oboren Damjan Gojkov posle dobre akcije po desnoj strani.

Imala je Srbija još prilika, mogao je da se proslavi Sava Petrov koji je propustio tri odlične prilike, a u samom finišu meča u strelce se još jednom upisao Igor Zlatanović, ponovo nakon kornera, ali sada sa desne strane.

Revanš duel istih rivala u Jerevanu će se odigrati u četvrtak, 17. marta od 12 sati po srpskom vremenu (15 po lokalnom).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC