• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stamenković: Sion nije ekskurzija

Crvenoj zvezdi pripala je čast da odigra prijateljsku utakmicu sa Sionom, povodom 100 godina postojanja švajcarskog prvoligaša.

 Stamenković: Sion nije ekskurzija Izvor: MONDO

Samo to je dovoljan motiv da crveno-bijeli u subotu od 16 časova pokušaju da zabilježe pobjedu, iako su na put krenuli bez nekolicine standardnih prvotimaca.

"Puno nam znače jake utakmice, kao što će biti ova sa Sionom. Dobro je što igramo u gostima, na taj način veliki broj mladih igrača stiče iskustvo. Ne idemo u Švajcarsku na ekskurziju, nego da se još bolje uigramo za nastavak sezone", rekao je golman Saša Stamenković.

Zvezda je prethodnu pauzu u prvenstvu iskoristila na sličan način, gostovala je Levskom u Sofiji, tako da je igračima jasno šta ih očekuje.

"Pretpostavljam da se igrači Siona neće štediti i da će ići na pobjedu. I mi razmišljamo na isti način", dodao je Stamenković.

Pored pouzdanog golmana i njegovog kolege Bojana Pavlovića, za tim konkuriše 16 igrača: Đorđević, Vilotić, Tutorić, Vasiljević, Ignjatijević, Ninkov, Cvetković, Isah, Savio, Bogdanović, Srećković, Blažić, Lazović, Lazetić, Kadu, Jevtić.

Dejan Lekić je sa "A" reprezentacijom Srbije, Slavko Perović i Vujadin Savić sa mladom selekcijom, kao i Ognjen Vranješ (Bosna i Hercegovina) i Nemanja Nikolić (Crna Gora).

Sion je u posljednjem kolu domaćeg prvenstva pobijedio vodeće Jang Bojse sa 3:1. U ovom timu sa uspjehom igra nekadašnji napadač Partizana, sada već vremešni Goran Obradović.

Očekuje se da će Zvezdu bodriti veliki broj navija~a koji žive u Švajcarskoj, a za njih će poslije utakmice, u Lozani, biti priređeno "Crveno-bijelo veče".

(MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC