• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivan Tomić: Navijači, poštujte ove momke

Autor mondo.rs

Trener Partizana Ivan Tomić pred prvu polufinalnu utakmicu Kupa Srbije protiv Spartaka govorio i o kvalitetu srpskog fudbala. "Gol Kosovića lepši od gola Lestera".

 Ivan Tomić o golu Nebojše Kosovića Izvor: MN PRESS
Torbica (Spartak) i Brašanac (Partizan) u duelu
Izvor: MN PRESS



Partizan u sredu igra prvi polufinalni meč Kup Srbije protiv subotičkog Spartaka, a posle dve utakmice moći će da računa na podršku svojih navijača.

Pred duel sa Spartakom (sreda od 18 časova, prenos Arena sport 1), trener Ivan Tomić je govorio i o svom timu, protivniku, ali i o kvalitetu srpskog fudbala i efektnom golu Nebojše Kosovića.

Ono što je Tomić posebno potencirao jeste požrtvovanje koju njegovi igrači pokazuju od priprema na Kipru i u prvim mečevima nastavka sezone. Istakao je primere Marka Jovanovića, Bojana Šaranova (branio bolestan), a i Nebojša Kosović, autor efektnog gola protiv Voždovca, krio je da je imao mučninu...

CENE KARATA

- Jug 200 dinara
- Istok/zapad 400 dinara

"Šaranov je branio bolestan i u jednom trenutku mu je pozlilo, vrtelo mu se u glavi. To je gest za poštovanje i pokazatelj žrtvovanja za tim. Napomenuo bih i da Marko Jovanović još od priprema na Kipru vuče povredu i svaku utakmicu igra pod injekcijama. To što on čini i kako on prilazi svojim obavezama takođe je za poštovanje. On je primer svim ostalim igračima", rekao je Tomić.

Štoper Sedrik Gogua takođe vuče povredu sa Kipra, a Nemanja Mihajlović je dobio udarac i on je pod znakom pitanja.

"Reč je o metatarzalnoj kosti, vrlo rizična regija... Postojala je bojazan i od najgoreg, ali, samo je kontuzija u pitanju. On ima otok i videćemo da li će moći da igra", dodao je Tomić.

Sve ovo kao i igre u nastavku sezone, "naterali" su Tomića da poruči navijačima Partizana ovo:

"... momci zaslužuju podršku zbog svog odnosa, truda, partija koje pružaju, požrtvovanja i sa te strane se nadam da će sutrašnjom partijom zadobiiti još veću podršku naše zahtevne publike".

O Spartaku je imao samo reči hvale, naglašavajući da su "golubovi" u dobroj formi.

"Mi u ovom takmičenju želimo trofej, ali imamo i poštovanje prema Spartaku, koji je prolaskom u polufinale pokazao da ima kvalitet. One stvari koje rade, pogotovo u odbrani rade jako dobro. Imaju iskusne igrače. Ono što je Saša Ilić za nas to je Torbica za njih i zbog svega navedenog prilazimo maksimalno ozbiljno i motivisano toj utakmici".

Na konferenciji za novinare bilo je reči i o "makazicama" Nebojše Kosovića, kao i uopšte o kvalitetu srpskog fudbala.

"Da, stvarno ima šta da se vidi kod nas. Nije naš fudbal na tako niskom nivou, već infrastrukura ne dozvljava da se određene partije izvedu na najvišem nivou. Takođe, uz dužno poštovanje prema starijim trenerima, ima i dosta mladih trenera, koji na otvoreniji način prilaze i žele da se nadigravaju, i u tom smislu srpski fudbal se vraća svojim korenima, a to je talenat i smisao za fudbalsku igru"
, rekao je Tomić.

O golu Kosovića...

"Lepši je nego što je dao Okazaki za Lester".

Ivan Tomić pred Spartak
Izvor: FK Partizan/YouTube




Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC