• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP: Pobeda Javora, zadovoljni i u Borcu!

Autor mondo.rs

Fudbaleri Javora slavili su u prvom meču polufinala Kupa Srbije protiv Borca. Ni Čačani neće biti potpuno nezadovoljni ovom utakmicom.

 KUP SRBIJE: Pobjeda Javora, zadovoljni i u Borcu! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Sjajna utakmica u Ivanjici!

Prva od dve utakmice u polufinalu Kupa Srbije koje će odigrati fudbaleri Javora i Borca završena je pobedom Ivanjičana. Prvi put posle 11 utakmica na mečevima ovih timova bilo je više od dva gola. I to kakvi su to bili golovi!

JAVOR - BORAC 2:1 (1:0)

Nakon prvih 90 minuta, od najmanje 180 koliko će odigrati ova dva tima u polufinalu Kupa, ništa nije rešeno. Javor je poveo u 7. minutu fantastičnim golom Eliomara, povećao je Dražić početkom drugog poluvremena, a konačan rezultat postavio je Miroljub Kostić u 54. minutu sa više od 30 metara.

Javor je potpuno dominirao u prvom poluvremenu i Borac je imao sreće da primi samo jedan gol. Remek-delo!

Sudija je pokazao na slobodan udarac na nekih 20-ak metara od gola Bajića, a prelep pogodak postigao je Eliomar Silva. Momak koji ima svoj "treći" mandat u Javoru, šutirao je u desni gornji ugao - neodbranjivo.

...
Izvor: YouTube

U Javoru kao da su znali da prednost od jednog gola nije tako velika kada se putuje u Čačak na revanš, pa su rešili da dođu i do drugog pogotka.

Najveći broj napada imali su po levoj strani, pa su najopasniji pokušaji bili Gafurova, ali je dobar bio i pokušaj Miletića kada se Bajić istakao. Borac se "trgnuo" na kraju poluvremena, ali Đogatović je ipak ostao bez posla nakon saradnje Vujaklije i Zorića, a potom i lošeg šuta Todorovića.

Međutim, Javor brzo dolazi do tako željenog drugog gola u 49. minutu.

dražić
Izvor: YouTube

Miletić je dobro prošao po levoj strani, lažnjakom izbacio svog čuvara Draškovića, a potom "u trepavicu" pogodio Stefana Dražića koji je lako savladao Bajića za 2:0. Ali, nisu se dugo radovali domaći.

Pomislili smo posle gola Eliomara da je nemoguće da neko postigne lepši gol od tog na ovom meču, ali je posle pokušaja Vujaklije i odlične odbrane Đogatovića, zbunjena odbrana Javora gledala kako posle jednog kornera sa 35 metara spektakularno pogađa Miroljub Kostić!

Pet minuta kasnije nova glavobolja za Borac!

Miloš Krstić je podigao visoko nogu i u glavu kopačkom udario Dražića, za šta je dobio drugi žuti karton. Borac se tada potpuno povukao, a Javor je imao još nekoliko šansi preko Gafurova i Đokića, ali trećeg gola nije bilo.

Revanš meč se igra 20. aprila u Čačku.

U drugom meču, od 18 časova, sastaju se Partizan i Spartak iz Subotice.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC