• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boris Tadić kao "menadžer" srpskih fudbalera!

Boris Tadić popričao sa Berluskonijem i o fudbalu i rekao da očekuje da vlasnik Milana u narednom periodu angažuje i nekog od srpskih fudbalera.

 Boris Tadić kao "menadžer" srpskih fudbalera! Izvor: MONDO

Sa premijerom Italije Silviom Berluskonijem teško možete da zaobiđete fudbal i sport kao jednu od tema razgovora, pa čak i kad je riječ o posjetama drugih državnika.

Posjeta predsjednika Srbije Borisa Tadića, koji je poznat kao veliki zaljubljenik u sport i bivši sportista, došla je Berluskoniju kao "kec na deset".

Tokom razgovora o raznim političkim i ekonomskim pitanjima, Tadić i Berluskoni, koji je inače vlasnik Fudbalskog luba Milan, dotakli su se i fudbala.

"Žao mi je što u Milanu ne igra nijedan srpski fudbaler. U rivalskom Interu igra, i to dobro, Dejan Stanković, ali nadam se da će u budućnosti Silvio Berluskoni donijeti prave odluke kada je igrački sastav Milana u pitanju", rekao je Tadić.

Nije tajna da je nekoliko srpskih reprezentativaca na oku Milanu. Najbliži "San Siru" je plavokosi Miloš Krasić, a rosoneri bi u svojim redovima voljeli da vide i Nemanju Vidića, Milana Laneta Jovanovića...

Berluskoni je imao odgovor na Tadićev komentar o Dejanu Stankoviću.

"Ako bi on postigao gol u sljedećem derbiju, naši odnosi bi se pogoršali", rekao je Berluskoni u šali, ne pominjući da je Stanković bio strijelac kada je Inter pobijedio Milan sa 4:0, 29. avgusta.

Tadić je poslije istakao "klimu prijateljstva" između Srbije i Italije, navodeći da je prije nekoliko dana Eros Ramacoti imao koncert u Beogradu i da je publika u njegovim pjesmama uživala "kao da je domaći pjevač".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC