• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA: Toti ide u Lester!?

Autor mondo.rs

Legenda Rome sledeće sezone mogao bi da zaigra u Premijer ligi! Zvuči čudno, ali pročitajte koji su razlozi za to da verujemo da je to ipak moguće

Frančesko Toti će veoma izvesno na kraju sezone napustiti Romu, klub u kojem je jedino nastupao u karijeri, i to posle 24 godine.

Direktor Rome Mauro Baldisoni potvrdio je da će "princu Rima" biti ponuđeno da u junu preuzme čelnu poziciju u klubu, i to nakon što je trener Lučano Spaleti nedavno zamolio Totija da napusti svlačionicu uoči meča sa Palermom i izbrisao ga iz protokola.

Posle tog sukoba navijači su otvoreno stali na stranu legende Rome i izvršili svojevrsni pritisak da sa njim ipak bude produžen ugovor po završetku sezone na još godinu dana. Čelni ljudi "vučice" nalaze se sada u dilemi šta im je činiti, budući da će Toti u septembru napuniti 40 godina.

Dobro obavešteni tvrde da će Toti sigurno napustiti Rim. I da će otići u MLS, ali će pre toga ipak zaigrati za evropski klub!

Italijanski mediji prenose da to sigurno neće biti neki od klubova sa Apeninskog poluostrva, jer se Toti zarekao da nikada neće igrati ni u jednom klubu na "čizmi" osim Rome, ali bi to mogao da bude klub u Engleskoj.

Lester! Da, nisu to ni Mančester junajted, Mančester siti, niti Liverpul, nego baš Lester!

Kada se sagledaju činjenice, zvuči logično.

Naime, menadžeru Lestera Klaudiju Ranijeriju klub je dao u zadatak da pregovara sa zemljakom i zvanično mu ponudi da dođe na Ostrvo, a Toti je svestan da je u ozbiljnim igračkim godinama i prilika da zaigra u Premijer ligi ipak je veliki izazov, realno i nedosanjani san za mnogo mlađe i talentovane fudbalere od njega.

Podatak da bi sa Lesterom mogao da igra i Ligu šampiona sledeće sezone samo je razlog više da ozbiljno razmotri opciju trenutno vodećeg tima Premijer lige.

O tome da bi Toti svakako bio atrakcija na Ostrvu, ne treba ni trošiti reči, a njemu prilika da posle dve decenije igranja u kalču veliki izazov da sebi dokaže gde mu je zaista mesto i koliki su njegovi dometi.

Toti, usput, izuzetno ceni Premijer ligu, i nezvanično oduvek je imao želju da se oproba u tom takmičenju.

Dakle, profesionalna američka liga sigurno će biti Totijeva destinacija u budućnosti, ali da li će Italijan u nju stići preko Engleske? E, to je dobro pitanje...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC