• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karlos Tevez: Možda okačim kopačke o klin

Argentinski fudbaler Karlos Tevez ima 25 godina i ugovor sa Mančester sitijem do 2014. godine, ali razmišlja o povlačenju iz fudbala!

 Karlos Tevez: Možda okačim kopačke o klin Izvor: MONDO

"Propustio sam svoje šanse. Pružene su mi neke mogućnosti, ali nisam znao da ih iskoristim. Kad su mom timu bili potrebni golovi, ja ih nisam davao. Zato je logično da neki drugi momci dobiju šansu umjesto mene", rekao je razočarani Tevez o argentinskoj fudbalskoj reprezentaciji, koja se kroz iglene uši plasirala na Mundijal.

Kroz glavu mu je prošla i pomisao o potpunom povlačenju iz fudbala.

"Komplikovano je sve to...U Argentini mi živi porodica, imam želju da se vratim u Boka Juniors..ali jesam, razmišljao sam o povlačenju. Možda poslije Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi, mada još imam ugovor sa Mančester sitijem (do 2014. godine)", rekao je Tevez i nastavio:

"Malo sam umoran od tolikog igranja fudbala. Želim za promjenu da malo uživam sa svojom porodicom. Imam namjeru da prestanem i da se malo smirim. Već sam dosta osvojio u fudbalu. A življenje za fudbal me je satrlo".

Tevez je tri puta bio proglašavan za najboljeg fudbalera Južne Amerike, osvojio je Kup Libertadores sa Bokom Juniors, sa kojom je bio i klupski prvak svijeta (2003. godine), sa Korintijansom je bio prvak Brazila, a sa argentinskom olimpijskom reprezentacijom ima zlato iz Atine 2004. godine.

Ima zapaženu karijeru i na Ostrvu. Sa Vest Hemom je 2007. godine uspio da izbjegne ispadanje, a potom je sa Mančester junajtedom dva puta bio prvak Engleske.

Na njegovu odluku, odnosno razmišljanje o prestanku bavljenja fudbalom uticao je i selektor argentinske reprezentacije Dijego Maradona, koji je dosta kritikovao igrače tokom kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

"Dosta nas je kritikovao. I on i javnost. Ponekad i opravdano, ali nije bilo u redu da slušamo da ne igramo dobro zato što nam je novac udario u glavu ili zato što ne volimo dres reprezentacije...To nije tačno, imali smo mnogo volje", dodao je Tevez.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC