• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nevil: Svi znamo do kada mi traje ugovor...

Autor mondo.rs

Trener Valensije ne želi da priča o odlasku sa klupe "slepih miševa", ali je svestan da bi to moglo da se dogodi i ranije nego što je predviđeno ugovorom.

Fudbaleri Valensije u četvrtak nisu bili miljenici sreće, ali ni pravde. Eliminisani su u osmini finala Lige Evrope od Atletik Bilbaa pogotkom koji su gosti postigli posle igranja rukom. Bio je to gol kojim je Atletik ublažio poraz (1:2), ali koji mu je zbog pobede u prvom meču (1:0) bio dovoljan za prolaz.

Valensija je tako, uprkos jednoj od najboljih partija od kada je Geri Nevil na klupi, ostala praznih šaka, a još jednom je otvoreno pitanje da li mladi engleski trener zaslužuje mesto na kojem se nalazi.

"Razmišljam samo o narednih devet utakmica (toliko ima do kraja Primere). To je jedino što me interesuje. Angažovan sam na pet meseci i to svi znaju. Ne želim da zatvorim ova vrata, ali videćemo šta će biti. Potrudiću se da dokle god sam ovde, izvučem maksimum iz tima", poručio je Nevil španskim novinarima.

Bivši as Mančester junajteda kaže da je zavoleo klub i njegove navijače.

"Nikada nisam video tako strastvene navijače. Veoma su ponosni i mogu samo da zamišljam kakvi bi tek bili da su rezultati bolji", istako je Nevil i dodao da je svestan da rezultati koje Valensija beleži ove sezone nisu u skladu sa renomeom kluba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC