• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Kasni novac od Lolinog transfera

"Tačno je, Espanjol nam još nije uplatio sav novac od transfera.", potvrdio je za "Sportski žurnal" generalni sekretar crno-bijelih, Darko Grubor.

 PARTIZAN: Kasni novac od Lolinog transfera  Izvor: MONDO

Milan Smiljanić je ljeta 2007. godine napustio Partizan i preselio se u Epanjol. Transfer je bio vrijedan tri miliona evra, ali Katalonci još uvek nisu ipaltili cio iznos. Posljednja rata trebalo je da legne na račun srpskog šampiona u julu ove godine...

"Tačno je, Espanjol nam još nije uplatio sav novac od transfera.", potvrdio je za "Sportski žurnal" generalni sekretar crno-bijelih, darko Grubor.

Čelnici Espanjola tvrde da će dug izmiriti u što kraćem roku, ali u Partizanu ne vjeruju mnogo tim obećanjima.

"Posljednju ratu trebalo je da nam uplate u julu ove godine, međutim, do današnjeg dana nismo je dobili. Nisu nam uplatili 750.000 evra čime su nam stvorili problem, jer smo računali da će taj novac stići shodno odredbama ugovora. Sada nas uvjeravaju da će dio platiti u prvoj polovini naredne , a ostatak do kraja 2010. godine, mada je pitanje da li će biti tako".



Partizan je u srijedu odigrao prijateljski meč protiv iračkog Al Kva Al Džavija (4:1). Tom prilikom gosti su izgrazili želju da se ravanširaju crno-bijelima i ugoste ga u Bagdadu.

"Počastvovani smo pozivom, naročito što bi smo bili prvi klub van teritorije Iraka koji bi gostovao u Bagdadu po ukidanju embarga. Kada se budu stelki uslovi sigurno ćemo razmisliti o tome", reko je Grubor.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC