• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trampa: Jaja za Balotelija?

Jaja Ture nije srećan što ne igra u Barseloni, a Mario Baloteli volio bi da dobije više prostora u Interu - na pomolu nova trampa dva kluba.

 Trampa: Jaja za Balotelija? Izvor: MONDO

Real Madrid i Milan na sva usta hvale se kako imaju odlične odnose, predsjednici Florentino Perez i Silvio Berluskoni dobri su prijatelji, ali svi su izgledi da njihovi najveći rivali gaje još prisnije odnose.

Još od transfera Ronalda Nazarija Da Lime iz Barselone u Inter, dva kluba zadržala su poslovne odnose na visokom nivou, a sve je eskaliralo ovog ljeta, kada je došlo do trampe: Zlatan Ibrahimović u Barselonu, a Samjuel Eto uz 45 miliona evra u Inter.

Kako su svi poslije toga bili zadovoljni, sjetili su se jedni drugih i kada su se pojavili problemi sa nezadovoljnim igračima u oba tabora.

Jaja Ture nije srećan što ne igra u Barseloni, a Mario Baloteli volio bi da dobije više prostora u Interu.

Trener Intera Žoze Murinjo, čiji je autoritet samo nekoliko fudbalera do sada pokušalo da stavi na probu (neuspješno), požalio se nedavno italijanskim medijima da mu je potrebna pomoć novinara kako bi urazumio mladog Balotelija (18).

Momak afričkog porijekla, koji je izabrao da igra za Italiju, projektovan je u veliku zvijezdu, ali mu temperament i žestoka konkurencija u špicu Intera, nedozvoljavaju da se razvija željenom brzinom. A, kada dobije šansu, umije i da je uprska, tako da je Murinjo poslije remija sa Romom na Meaci (1:1) ocijenio Balotelijevu igru sa "nulom".

Portugalcu je potrebniji igrač u sredini terena, tačnije defanzivni vezni, jer Patrik Vijera i Suli Ali Muntari imaju problema sa formom i nalaze se na izlaznim vratima Meace.

Ta vrata pokušava da otvori menadžer Jaje Turea, Dimitri Seluk, koji je napao trenera Barselone Pepea Gvardiolu da njegovog štićenika neopravdano drži na klupi.

"Zbog čega je (Sejdu) Keita odigrao već deset mečeva za Barselonu ove sezone, a Jaja Ture samo pet?", pitao je Seluk.

"Ako Barsi nije potreban Jaja, naći ćemo mu drugi klub u društvu najvećih", dodao je.

Možda "dil" bude pao već u narednom kolu Lige šampiona, kada se dva tima sudare na Kamp Nou.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC