• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Perica: Pričao sam sa Lukićem, ali ne i Vošom

Malo je nedostajalo da se Perica Ognjenović prošlog leta vrati na "Marakanu", ali kako sam kaže, od prelaska u Vojvodinu na zimu nema ništa.

 Perica: Pričao sam sa Lukićem, ali ne i Vošom Izvor: MONDO

Perica Ognjenović u Vojvodini! Ova vest odjeknula je u srpskoj sportskoj javnosti nedavno, ali je ubrzo stigao demanti iz Jagodine, gdje čelnici tog kluba tvrde da njihov dribler u 33. godini neće pojačati Novosađane ove zime.

Da je tako potvrđuju i riječi Perice Ognjenovića, koji se ljetos poslije deset godina, kako kaže, seljakanja po inostranstvu, vratio u srpski fudbal i zaigrao za Jagodinu.

"To je neko proizvoljno gurnuo u javnost", kaže Ognjenović za "Sport".

"Moja jedina veza sa Vojvodinom je njen direktor (Miodrag) Pantelić. Drugarstvo traje iz dana kada smo bili u Zvezdi. Sa njim nekad popijem kafu kod Škorića u balonu i ništa više. Nikad nismo pominjali eventualnu saradnju", dodao je Ognjenović, koji je u januaru 1999. godine otišao iz Zvezde u Real Madrid, a potom igrao u Njemačkoj, Ukrajini, Grčkoj, pa čak i Maleziji...
Jagodina?

"Klub želi da nastavimo saradnju, a razgovaraćemo kada se sezona završi. Prevashodno hoću da se u naredna četiri kola maksimalno posvetim poslu na terenu i da pokušamo da skupimo što više bodova za mirnu zimu", ostaje zakopčan jedan od najboljih driblera koji je igrao u srpskom fudbalu 90-ih godina.

Da li bi dobre partije u Jagodini mogle Pericu ponovo da odvedu "preko"?

"Samo ako stigne mnogo dobra ponuda. Dosta sam se seljakao, ovdje mi je lijepo", kratko je odgovorio Ognjenović, koji je potom prokomentarisao i kratke, neuspješne pregovore sa Crvenom zvezdom prošlog ljeta.

"Nisam od onih koji se nameće. Imao sam razgovor sa predsjednikom (Crvene zvezde) Lukićem, a iskreno nisam htio da čekam. Iznenada je usljedila konkretna i korektna ponuda Jagodine i završili smo posao za pet minuta", osvrnuo se Ognjenović na neostvareni povratak u Zvezdu.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC