• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pjanić je nivo iznad ostalih"

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Španski fudbaler Jago Falke (26) je u razgovoru za jedan rimski magazin izjavio da ga je po dolasku u Romu najviše impresionirao reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić.

Falke je u "vječni grad“ stigao prošlog ljeta iz Đenove, a na pitanje ko ga je od saigrača u Romi najviše impresionirao, odgovorio je:



"Pjanić. Dobro sam ga poznavao, ali sada kada treniram sa njim mogu da kažem da je on drugačiji od ostalih. On jednostavno ima nešto više, on je igrač na višem nivou iznad nas ostalih".

Španac je dolaskom Lućana Spaletija na mjesto trenera umjesto Luisa Garsije pao u drugi plan, ali za to je kriva i povreda koja ga je odvojila od terena mjesec dana.

"Svako ima svoje metode rada. Govorimo o dva velika trenera, koji su radili odlično gdje god su bili. Istina je da kod Spaletija nemam previše prostora za igru. Međutim, povreda me odvojila od treninga mjesec dana, tako da očekujem da ću polako dobijati sve više šansi da igram. Samo moram to prihvatiti i raditi na tome da trener promijeni svoje mišljenje, dokazujući mu da se može osloniti na mene", rekao je Falke.

Ljevokrilni fudbaler je ove sezone za Romu odigrao 15 utakmica i postigao dva gola. Iako mu je tek 26 godina promijenio je mnogo klubova. Između ostalih bio je u Juventusu, Totenhemu, Sautemptonu, Rajo Valjekanu...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC