• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suarez se vratio: Gol, susret s Nejmarom, posveta

Autor mondo.rs

Kazna zbog ujedanja Đorđa Kjelinija je odslužena. Luis Suarez ponovo je član reprezentacije i pogodio je na prvom meču, protiv Brazila.

Kontroverzni napadač i predvodnik reprezentacije Urugvaja Luis Suarez odigrao je u subotu ujutro prvi meč za svoj nacionalni tim posle skoro dve godine pauze zbog suspenzije.

Podsetimo, problematični centarfor kažnjen je 2014. sankcijom od devet mečeva suspenzije, jer je na Mundijalu u Brazilu grizao Italijana Đorđa Kjelinija.

Kaznu je odslužio i vratio se upravo na gostovanju svog tima Brazilcima, završenog remijem (2:2), u kojem je postigao je postigao drugi gol za svoj tim.

Brazil je poveo u prvom minutu golom Daglasa Koste, a vođstvo je duplirao Renato Augusto u 25. minutu. Edinson Kavani smanjio je u 30. minutu, a bod Urugvaju doneo je Suarez u 48. minutu.

"Ovo je bio povratak iz snova. Uvek se trudim da pružim najbolje i na sreću moj gol je doneo bod Urugvaju. Bili smo iznenađeni prvim golom koji je Brazil postigao već u prvom minutu. Naterali su nas da promenimo sve što smo planirali, ali kao i uvek, ova ekipa je pokazala odlučnost i karakter da preokrene situaciju", rekao je Suares, preneli su britanski mediji.

Napadač Barselone gol je posvetio preminulom fizioterapeutu reprezentacije, koji je preminuo u januaru.

Urugvaj je drugi na tabeli južnoameričkih kvalifikacija sa 10 bodova, tri manje od vodećeg Ekvadora. Po osam bodova imaju Brazil, Paragvaj i Argentina, Čile i Kolumbija imaju po sedam, Peru je sakupio četiri, Bolivija bod manje, a Venecuela ima jedan bod.

Pogledajte Suarezov gol protiv Brazila.

...
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC