• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi" sa crnim florom protiv Južne Koreje

Fudbaleri Srbije nosiće crni flor protiv Južne Koreje u znak počasti prema patrijarhu Pavlu. Antić zadovoljan odnosom igrača prema srpskom dresu.

 "Orlovi" sa crnim florom protiv Južne Koreje  Izvor: MONDO

Fudbalski reprezentativci Srbije igraće sa crnim florom na rukavima dresova u prijateljskom meču protiv Južne Koreje u Londonu, u srijedu, 18. novembra.

Na taj način srpski fudbaleri još jednom će odati počast preminulom srpskom patrijarhu Pavlu, a prije utakmice (početak u 15.30), koja će biti odigrana na stadionu Fulama, biće minut ćutanja.

U ponedeljak su "orlovi" održali prvi trening u Londonu, a svi igrači su spremni i orni za novi prijateljski duel, poslije pobjede nad Sjevernom Irskom u Belafstu (1:0) u subotu.

"Ispunjen sam zadovoljstvom zbog načina na koji su momci ispunjavali obaveze od prvog dana ovih priprema, preko odnosa prema igri u meču protiv Sjeverne Irske, konačno i danas, kad se osjećalo da uživaju u treningu. To nas sve raduje, to je znak da se neprestano usavršavamo i napredujemo iz dana u dan, u svakom pogledu", rekao je selektor Radomir Antić poslije treninga.

Poseban motiv ima Branislav Ivanović, koji je u neku ruku domaćin u Londonu, jer igra u Čelsiju.

"Učinićemo sve da pobijedimo Južnu Koreju iako to odavno nije pošlo za rukom nijednoj selekciji pošto naš sljedeći rival ima niz od 28 mečeva bez poraza", rekao je defanzivac lidera Premijer lige.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC