• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veterani obilježili jubilej (FOTO)

Autor mondo.ba

Kotorvaroški fudbalski veterani su proteklog vikenda uveličali jubilej 30 godina postojanja Udruženja fudbalskih veterana Apatina.

   Kotorvaroški fudbalski veterani su proteklog vikenda uveličali jubilej 30 godina postojanja Udruženja fudbalskih veterana Apatina i tom prilikom odigrali prijateljsku utakmicu sa domaćim timom u Sali Osnovne škole “Žarko Zrenjanin”.

Iako je rezultat bio u drugom planu utakmica je završena miroljubivo 6:6, uz želju i jednih i drugih da ovi susreti postanu tradicionalni.
Kotorvaroški veterani su prije početka utakmice uručili prigodne poklone domaćoj  ekipi i tako im, na najbolji mogući način, čestitali izuzetan jubilej.

Kapiten fudbalskih veterana grada Apatina Slavko Jerković je izrazio zadovoljstvo što su Kotorvarošani bili gosti na njihovoj proslavi.

„Osim na sportskom polju razgovarali smo i o drugim vidovima saradnje, koji mogu doprinijeti bližem povezivanju ovih opština, a biće nam zadovoljstvo da povodom obilježavanja Dan opštine Kotor Varoš – 24. aprila, budemo gosti naših prijatelja u gradu na obali Vrbanje“, istakao je Jerković.

Kotorvarošani su imali priliku posjetiti Muzej sporta, jedinstven u gradu na Dunavu. U muzeju su sačuvani od zaborava podaci o velikim uspjesima apatinskih sportista i trenera, kao i sportskih radnika.

„Impresionirani smo izložbenim prostorom gdje su kroz fotografije i trofeje prikazani svi veliki rezultati sportista, koji su pronijeli slavu ovog grada“, rekao je Aleksa Vučanović, predstavnik ekipe kotorvaroških veterana.


Osim muzeja Kotorvarošani su posjetili i ostale znamenitosti grada Apatina, a novo druženje nekadašnjih aktivnih fudbalera, a danas veterana rekreativaca, zakazano je sredinom aprila, kada će biti odigran revanš meč.


Sportski radnici iz okolnih vojvođanskih gradova, koji su prisustvovali ovoj revijalnoj utakmici, su iskoristili priliku da upute poziv fudbalskim veteranima iz Kotor Varoša da budu njihovi gosti i tako prošire svoje aktivnosti njegujući sportska druženja i bratske odnose.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC