• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plavšić: Ugo, računaj na mene

Autor mondo.rs

Ofanzivac Zvezde ima veliku želju da pomogne saigraču u drugom delu sezone. Ostavio je za sobom povredu iz Novog Pazara uoči gostovanja svom starom dužniku.

 Srđan Plavšić uz Uga Vijeiru Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Paralaleno sa Zvezdinim jurišom ka tituli i "napadu" na rekord Benfike od 29 uzastopnih pobeda, nedeljama unazad veliku pažnju izaziva i niz golova Uga Vijeire.

Portugalski napadač, prvi strelac Superlige, postigao je bar po gol na devet "vezanih" mečeva, pa sada vodi trku na dva koloseka - i za trijumfe crveno-belih i za dostizanje niza Džejmija Verdija, napadača Lestera, koji je ove sezone pogađao u 11. kola u nizu.

Srđan Plavšić, ofanzivac Zvezde poručuje Vijeiri da će imati i njegovu pomoć, kao i do sada.

"Ugo svakako ima potencijal i kvalitet za tako nešto, u formi je i voleo bih zbog njega da obori i on taj rekord. Daću sve od sebe, kao i u svakoj utakmici i nadam se da će doći i ta asistencija za Uga", rekao je krilni napadač crveno-belih.

Naredna šansa za nastavak oba niza zakazana je za subotu u 18.00 časova, kada će tim Miodraga Božovića na "Karađorđu" gostovati Vojvodini, u derbiju 28. kola.

Prema Plavšićevim rečima, Benfikin niz nije tema razgovora u svlačionici.

"Ne opterećujemo se mnogo rekordom Benfike. Gledamo da svaku utakmicu odigramo onako kako smo se dogovorili i da svaku utakmicu izađemo da damo sve od sebe. Kada je tako, rezultat ne sme da izostane. Bio bi veliki uspeh da stignemo taj rekord, ali, kao što rekoh, nismo opterećeni time. Želimo da pobedama što pre obezbedimo titulu koja bi nam mnogo značila. Meni posebno, jer će mi biti prva u karijeri i to sa klubom sa kojim sam i želeo da je osvojim".

U razgovoru za klupski sajt, igrač koga je Vojvodina svojevremeno precrtala jer je procenila da je "mali" i da "nije za nju", objasnio je da više nema problem sa povredom zgloba, "zarađenom" na gostovanju Novom Pazaru.

"Sada se osećam dobro. Dobio sam jak udarac u stopalo protiv Novog Pazara, i zbog toga nisam trenirao pet dana, ali, želeo sam da putujem sa ekipom iako sam znao da ću propustiti većinu treninga. Želeo sam da idem, i bilo je stvarno lepo, zadovoljni smo i uslovima i uslugom. Sigurno ću ponovo posetiti Stanišiće, van klupskih obaveza, kada bude pauza. Odradio sam u sredu ceo trening sa ekipom, i bol je znatno manji. S obzirom na to da je utakmica u subotu, biću spreman i na raspolaganju šefu. Očekujem dobru utakmicu i pre svega dobru atmosferu na tribinama",  podvukao je Plavšić, čiji je nastup u njegovom rodnom gradu i dalje neizvestan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC