• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Gde si sada Pike", Zidanova žvaka, minut srama...

Autor mondo.rs

"Treće poluvreme" velikog derbija evropskog i svetskog fudbala Barselona - Real Madrid. Pogledajte šta je sestra Kristijana Ronalda poručila Đeraru Pikeu, šta je Zidan radio sa žvakaćom gumom...



Đerar Pike je jedan od najneomiljenijih fudbalera Barselone u Madridu. Španski reprezentativac, defanzivac Barselone, suprug kolumbijske pevačice Šakire, u poslednje vreme često je zezao "madridiste", s obzirom na to da je Barselona bila uspešnija u međusobnim duelima.

 Ostao je u sećanju njegov tvit s kraja prošle godine, kada je "umirao od smeha" zbog eliminacije Reala iz Kupa kralja.

To je bio ovaj tvit:



Za ovaj tvit dobio je neverovatnih 100.000 "ritvitova" (odnosno, toliko je puta njegova poruka ponovo objavljena na Twitteru od strane drugih korisnika), pa se zapitao: "Da li je ovo novi rekord u retvitovanju poruke u kojoj nisam rekao ni reč?").

Ali, ko se zadnji smeje - najslađe se smeje. Došlo je vreme za naplatu. U subotu uveče, Pike je dao vodeći gol za Barselonu i umalo da bude koban po Real. Ali, "kraljevski klub" je uzvratio i pobedio sa desetoricom na terenu. Odlučujući gol postigao je Kristijano Ronaldo.

Fudbalski svet danas se zabavlja uz poruke Kristijanove sestre, Katje Aveiro, koja je "prozvala" Pikea:

"Me pregunto si hoy @3gerardpique hará #periscope ¿Contigo empezó todo no? #QuienSabe". (prevod: "Pitam se da li će Pike nešto danas uživo da snima preko Periskopa? Sve je počelo od tebe, zar ne?").

Pike, inače, svakodnevno nešto snima preko Periskopa (aplikacija za prenos videa uživo - o tome više pročitajte OVDE), ali je posle poraza od Reala (1:2) u subotu, ta njegova aktivnost utihnula.

Još zanimljivosti o "El Klasiku".

Mediji se bave i Zinedinom Zidanom i njegovom žvakaćom gumom.

Legendarni Francuz, koji je dobio pohvale za način na koji se Real vratio na Nou Kampu iz teške situacije, došao je na konferenciju za novinare posle meča, sa žvakom u ustima. Nije imao kud, nego da žvaku zalepi za sto na kojem stoje mikrofoni! A mediji u Španiji se pitaju da li je tu žvaku potom odlepio i šta je uradio sa njom?

Pogledajte

I za kraj sramota pojedinih navijača Barselone. U direktnom prenosu ovo nije moglo da se čuje, ali je bilo onih koji su na Nou Kampu zabeležili, zaista, ružne scene.

Dok je odavana pošta preminuloj legendi svetskog fudbala Johanu Krojfu, bilo je navijača Barselone koji nisu mogli da sakriju svoju mržnju prema Kristijanu Ronaldu, pa su iskoristili minut ćutanja da mu poruče: "Kristijano, pi***!" i "Madridske kurve!".

Pogledajte

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC