• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beograđanin ostaje na "Grbavici" do 2018.

Autor mondo.ba

Vezni igrač Željezničara Jovan Blagojević potpisao je novi ugovor sa sarajevskim klubom i ostaće na "Grbavici" do ljeta 2018. godine. "U Sarajevu mi je jako lijepo", rekao je Jovan Blagojević.

 Jovan Blagojević ostaje u FK Željezničar do 2018. Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

  Blagojević, koji je rođen 15. marta 1988. godine u Beogradu, stavio je potpis na novi ugovor po kojem će u plavima ostati do ljeta 2018. godine.

Prije dolaska u Želju, igrao je za beogradski Železničar, Sinđelić, Čukarički, Srem, te mostarski Velež, dok je u dresu sarajevskog kluba dosad upisao 33 nastupa i postigao je jedan pogodak.

"Sretan sam što su moje dobre igre i zalaganje na treninzima prepoznati i što su mi stručni štab i rukovodstvo odlučili ponuditi novi ugovor. U Sarajevu mi je jako lijepo, imam odličan odnos sa navijačima i zaista želim biti dio ovog projekta koji klub trenutno realizuje. Vjerujem da u narednom periodu možemo zajedno napredovati i zaista nije bilo razloga da ne nastavimo saradnju. Zahvaljujem se na povjerenju i potrudiću se da se svojim odnosom prema plavom dresu odužim", rekao je Blagojević, a prenio klupski sajt.

Fudbalski klub Željezničar je osim potpisivanja novog ugovora ujedno postao i zastupnik Jovana Blagojevića te je u potpunosti preuzeo odgovornost za njegovu buduću karijeru. Prema istom principu, Željo je preuzeo odgovornost i za karijeru Kerima Memije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC