• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Jović izgubljen do kraja, Raspudić nije!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Banjalučki Borac je osim dva boda u borbi za opstanak protiv Čelika (1:1) u 25. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine ostao i bez dvojice svojih standardnih prvotimaca - napadača Tonija Jovića i kapitena Borisa Raspudića.

 Toni Jović propušta ostatak sezone, Boris Raspudić spreman da igra pod injekcijama Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Prvi strijelac Banjalučana Toni Jović povrijedio se u subotu na Gradskom stadionu i trener Borče Sredojević je poslije meča iznio "crne slutnje" rekavši da je napadač Borca izgubljen do kraja sezone pošto je u pitanju povreda ukrštenih ligamenata.

Međutim, fudbaler crveno-plavih je u izjavi za MONDO potvrdio da će propustiti posljednjih pet utakmica u prvenstvu BiH, ali da na sreću, nije riječ o povredi ligamenata.

"Nije još ništa definitivno ustanovljeno, sutra ili prekosutra idem na magnetnu rezonancu, pa će onda biti sve jasno o kakvoj je povredi riječ. Međutim, dosadašnji testovi koje sam radio, nagovijestili su da nisu u pitanju ukršteni ligamenti. Prema mišljenju ljekara, povrijeđen je meniskus", rekao je Jović za naš portal.

Na žalost svih navijača Borca, sigurno je da Jovića neće biti u ekipi do kraja sezone.

"Najvjerovatnije ću propustiti preostale mečeve, jer i meniskus iziskuje duže odsustvovanje s terena, ali opet, meni je laknulo što nisu u pitanju ligamenti".

RASPUDIĆ: IGRAĆU POD BLOKADAMA!

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

I kapiten banjalučkog "Velikana iz Platonove" Boris Raspudić nastradao je u dvoboju sa zeničkim klubom, pa je morao prije vremena da napusti teren Gradskog stadiona. U njegovom slučaju, riječ je o povredi prepone.

"Uradio sam ultrazvuk aduktora prepone i on je pokazao da je u pitanju srednja ruptura. To bi moglo da znači da će pauzirati u sljedeće dvije utakmice, a za ostale sam spreman da igram pod blokadama kako bih pomogao da opstanemo u Premijer ligi BiH", dodao je Raspudić.

Borac do kraja sezone ide na gostovanja Rudaru, Radniku i Širokom Brijegu, a na svom stadionu dočekaće Slaviju i Vitez. Trenutno su Banjalučani na "minus" pet bodova od željene 10.pozicije koja osigurava opstanak u bosanskohercegovačkoj eliti i naredne sezone.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

nažalost

Nažalost Borac je već drugoligaš i svi znamo da je to tako. Propušteno je nekoliko lijepih prilika da se priključi borbi za opstanak, ali jednostavno igrački kvalitet ne postoji za tako nešto. Mnogo navodnih pojačanja je došlo povređeno, drugi nisu opravdali očekivanja a na sve to uslijedili su i problemi sa povredama i kartonima.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC