• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baždarević: Svaka čast Džeki, a Pjaniću savjet

Autor mondo.ba

Selektor Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević je prokomentarisao spekulacije o mogućim odlascima Edina Džeke i Miralema Pjanića iz Rome.

Kapiten "zmajeva" Edin Džeko često je u posljednje vrijeme na meti kritika javnosti u Italiji i često ga mediji preseljavaju u klubove od Engleske, preko Njemačke do Turske.

Na Ostrvu je ostavio veliki trag noseći dres Mančester sitija s kojim se okitio titulom, a šampionsku "salataru" osvojio je i u njemačkoj Bundesligi braneći boje Volfsburga.

Selektor BiH Mehmed Baždarević se u izjavi za "Dnevni avaz" osvrnuo na mogućnost da Džeko napusti rimsku "vučicu".

"Moram odmah reći - Svaka Edinu čast. Imao je težu povredu, promijenio sredinu, došao u ekipu koja nije baš najbolja, promijenio trenera, ali sve to dobro podnosi. Mnogo trči, radi, dao je i desetak golova i sve kritike koje trpi su neosnovane. Treba li promijeniti klub, ne znam, ali ako se odluči na to, svaka ekipa će se usrećiti s njim", rekao je popularni Meša.

Džekin saigrač iz Rome i reprezentacije BiH Miralem Pjanić je svojim odličnim partijama u Italiji skrenuo pažnju najvećih i najbogatijih klubova Evrope koji bi ga rado vidjeli u svojim timovima.

"Ako Miralem stvarno želi nešto više, da osvaja titule i najozbiljnije igra u Ligi šampiona, onda mu je trenutak da ide. Ali, ako želi da ostane tamo gdje igra dobro i gdje ga vole, onda je Roma ono što mu treba", podvukao je selektor "zmajeva".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC