• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokanović: Malo su čudne te sudijske greške...

Trener Partizana nezadoovljan je suđenjem, ali ne samo na utakmicama Parizana. Jokanović misli da sudije pomažu Zvezdi.

 Jokanović: Malo su čudne te sudijske greške... Izvor: MONDO

Trener fudbalera Partizana Slaviša Jokanović nikako nije zadovoljan nekim stvarima koje je primetio u prvim nedeljama svog debitantskog posla, a to se pre svega odnosi na suđenje i to ne samo na utakmicama crno-belih.

Najprostije rečeno, Jokanović misli da sudije "guraju" Crvenu zvezdu i za to ima argumente.

"Ja sam detektovao neke situacije i neke sudijske odluke u nekim utakmicama, koje su po meni nelogične. U derbiju je pre prvog gola Crvene zvezde bila ruka, Dušan basta nije dobio crveni karton, nama su u Kuli svirana dva ofsajda koji nisu postojali, nije sviran ni penal nad Stevanom Jovetićem, OFK Beogradu nije sviran penal protiv Crvene zvezde pri rezultatu 0:0, Čukaričkom je protiv Zvezde u Kupu poništen gol...U fudbalu postoje greške sudija, ali je malo neobično da ih ima u tolikom broju u poslednjih 14,15 dana"
, rekao je Jokanović na konferenciji za novinare.

Naglasivši da ga neko može posmatrati kao početnika u trenerskom poslu i da zato ne bi trebalo da komentariše suđenje, Jokanović je rekao da ta primedba može da stoji, ali i da on od 1985. godine "jede fudbalski hleb", pa zato "ponešto zna o tome".

"Ne želim da govorim o suđenju da bih se u jednom momentu time pravdao. Ne bih voleo da se nađem poziciji da se posle jednog poraza vadim suđenjem, međutim, nikako ne mogu da budem zadovoljan arbitražom. Do kraja prvenstva ne bih želeo da se vraćam na ovu temu i ovo je poslednji put da govorim o tome, ali nama, koji se bavimo ovim poslom, čini se da ovde ima nekih čudnih dešavanja"
, rekao je trener Partizana.

Jokanović ističe da nije primetio da se u medijima potenciraju te stvari i čini mu se kao da ih je samo on detektova. "Koincidencija, ako jeste, malo je neuobičajeno velika...", kaže strateg crno-belih.

Upitan da li je svestan da može da bude kažnjen zbog komentarisanja suđenja, Jokanović je mirno odgovorio da je rekao ono što misli i što mu se čini kao ispravno.

"Određivanje eventualnih sankcija je na onima koji vode ligu. Ja sam bio jasan u onome što sam rekao", dodao je Jokanović.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC