• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sredojević: Teška, ali zaslužena pobjeda

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Trener Borca Borče Sredojević priznao da na meču protiv Rudara nije bilo previše fudbalske ljepote, ali istakao da je njegov tim došao do teške i zaslužene pobjede.

Vjera u opstanak Borca u Premijer ligi BiH i dalje živi!

To su pokazali prije svega igrači Borca koji su u subotu pobjedom 1:0 u Prijedoru stigli do vrijednih bodova i opravdali očekivanja svojih navijača.

Radinović je pogodio u 11. minutu, a to vođstvo Borac je uspio da sačuva do samog kraja i stigne do osmog trijumfa ove sezone kojim se primakao na samo dva boda od zone spasa.

"Bila je ovo teška, teška pobjeda. Bije bilo neke ljepote u igri, iako je bilo prilika, imali su ih i oni i mi, ali moramo da budemo zadovoljni. Izuzetno teška utakmica je bila, težak protivnik, ali zasluženo smo pobijedili", rekao je trener Borca Borče Sredojević u izjavi za MONDO poslije utakmice.

"Mi smo istrčali sa novom zadnjom linijom, ali i novim igračima u sredini i u napadu. Treba biti zadovoljan, momci su pokazali koliko mogu i umiju. Poslije ranog vođstva bio je strahopvit pritisak igrača Rudara, ali smo uspjeli sačuvati našu mrežu. Imali smo i mi prilika, pogotovo u drugom poluvremenu za postizanje drugog pogotka, međutim, treba biti zadovoljan ovom pobjedu, pogotovo kada uzmemo u obzir koliko nam igrača nije igralo. Čestitam momcima koji su danas igrali“, dodao je on.

Borcu sada slijedi meč protiv Slavije, a pobjeda u Prijedoru sigurno će dodatno podići samopouzdanje, koje je kako ističe Sredojević uvijek na visokom nivou.

"Ekipa iz utakmice u utakmicu ima sve više samopozdanja, imaju želju, htjelnje, međutim nekad naletiš na kvalitetnijeg protivnika ili neko potezom riješi utakmicu. U subotu nas očekuje izuzetno teška utakmica. Mi napadački igramo koliko protivnik dozvoli. U sportu dobra odbrana je preduslov za dobar napad. Ako budemo čvrsti i jaki po gubljenju lopte, u fazi naše odbrane, moramo timsku odbranu, onda ćemo imati prilike za postizanje gola“, rekao je Sredojević.

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dexia

Ajde, ćuti, Borče... Ti si u reprezantaciji BiH bio zbog nacionalnog ključa. Rudar vas je zgazio i treba da ispadnete iz lige jer ste sramotno loši. Ćuiću spomenik u centru BL.

Kosta RS

Kako je Borac slaba ekipa i kedan vec prezaljeni Rudar koji je odavno ispao vas gazi na utakmici kao da njima trebaju bodovi.I jos sudija Cuic bio Borcev igrac

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC