• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povrede muče Borac

Autor mondo.ba

Pred možda i ključni meč u borbi za opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine protiv Slavije, trener Borca Borče Sredojević ima mnogo problema sa povrijeđenim fudbalerima.

 FK Borac ima kadrovskih problema predmeč sa FK Slavija Izvor: MONDO/Samir Cacan

Pobjedom nad Rudarom u Prijedoru (0:1) crveno-plavi su povećali šanse da i naredne godine igraju u eliti bosanskohercegovačkog fudbala.

U subotu u 20 časova će dočekati Slaviju iz Istočnog Sarajeva i u slučaju novog trijumfa ponovo će doći na željeno 10. mjesto na tabeli koje garantuje premijerligaški status.

Međutim, strateg Borca Borče Sredojević pred dvoboj sa "sokolovima" ima mnogo kadrovskih problema.

"U ovom trenutku me više muči zdravstveni bilten nego naredni rival Slavija", rekao je Sredojević za "Glas Srpske".

"Teško je reći ko će izići na megdan 'sokolovima', ali svi koji budu na terenu moraju dati svoj maksimum jer nam je u ovom duelu pobjeda jedina opcija".

Do kraja sezone izgubljen je napadač Toni Jović, koga očekuje operacija meniskusa.

"Žao mi je zbog njega, nadam se da će iz svega izići još jači. Bio je važna karika za naš tim i njegov izostanak u finišu je nenadoknadiv", rekao je trener Banjalučana.

Po upitnikom nastupa su i kapiten Boris Raspudić odnosno jedan od najiskusnijih Darko Maletić.

"Raspudićeva povreda aduktora je prilično teška i ne vjerujem da će biti na raspolaganju, dok se Maletić oporavlja, ali ne mogu sa sigurnošću tvrditi da će se oporaviti do subote. Armando Mance se oporavio od povrede, ali dugo nije bio u trenažnom procesu, tako da najvjerovatnije neće biti u kombinaciji. Odavno je van stroja Goran Vukliš, a neizvjesno je da li ću zbog crvenog kartona protiv Čelika moći da računam i na Željka Đokića. Odradio je kaznu od jedne utakmice, ali još se ne zna odluka Disciplinske komisije Fudbalskog saveza BiH".

O samoj utakmici sa Slavijom, Sredojević priželjkuje pobjedu, ali vjeruje da i sa tri eventualna boda protiv kluba iz Istočnog Sarajeva Borac ne bi osigurao opstanak.

"Naravno da bismo sa tri boda znatno povećali šanse, ali ovaj meč nije ključni. Ništa nam neće vrijediti pobjeda nad Slavijom ako ne nastavimo u istom ritmu. Zato ne želim mnogo unaprijed da razmišljam. Moramo se skoncentrisati na Slaviju, a poslije ćemo vidjeti šta i kako dalje", zaključio je Sredojević u razgovoru za banjalučki list.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC