• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manuele, da li smo gledali istu utakmicu?

Autor mondo.rs

Real nije pokazao mnogo u polufinalu, ali jeste dovoljno da prođe Mančester siti. Manuel Pelegrini smatra da bi bilo najpravednije da je rezultat bio nerešen.

Možda je mislio na neki raniji poraz!?

Menadžer Mančester sitija Manuel Pelegrini ubeđen je da njegova ekipa nije zaslužila da izgubi u polufinalu Lige šampiona od Real Madrida (0:1).

Iskusni čileanski trener očigledno nije video ono što je većina, a to je da Siti NIKAKO nije zaslužio finale, samim tim ni remi na Bernabeu.

Ne tako blistavi Real je bio bolji, ako ne i za više golova razlike i zasluženo je prošao.

"Nismo zaslužili da izgubimo. Real je imao mnogo sreće kod pobedničkog gola. Fer rezultat bi bio remi... Real je imao sreće", rekao je Pelegrini nakon utakmice.

U prvoj utakmici igranoj u Engleskoj nije bilo golova, pa je odluka o plasmanu u finale "pala" u Madridu na prepunom stadionu Santjago Bernabeu.

Real je do trijumfa došao autogolom Fernanda u 20. minutu, koji je zakačio šut Gereta Bejla s desne strane iskosa i prevario svog golmana Džoa Harta.

"Nisam srećan jer nismo stvarali šanse, ali nismo zaslužili da izgubimo jer su oba tima bila ista. Nijedan tim nije zaslužio pobedu. Igrali smo protiv jakog Reala, ali nisu bolji od nas. Trebalo nam je malo sreće, ali je nismo dobili", rekao je Pelegrini.

Real Madrid će u finalu Lige šampiona 28. maja na stadionu San Siro u Milanu igrati protiv Atletika, koji je u polufinalu eliminisao Bajern Minhen.

"Nema favorita u finalu. Atletiko je veoma jak, a Real ima mnogo igrača koji mogu da naprave razliku", dodao je Pelegrini.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC