• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša Ilić igra još jednu godinu!?

Autor mondo.rs

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev kaže da je u pregovorima sa kapitenom i prijateljem Sašom Ilićem da odigra još jednu sezonu. "Svi znamo da Partizan nije isti sa njim i bez njega", kaže Iliev.

 Saša Ilić igra još jednu godinu!? Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Saša Ilić je trebalo da igra još četiri utakmice u karijeri - preostale tri u prvenstvu Srbije i finalnu u Kupu Srbije, protiv Javora 11. maja.

Ali, vrlo je moguće da on ne igra poslednju sezonu u svojoj karijeri!

Tako kaže sportski direktor crno-belih Ivica Iliev, koji ističe ono što svi znaju - Partizan nije isti kad igra Saša Ilić i kad on ne igra.

Iliev i Saša Ilić razgovaraju o tome da 38-godišnji kapiten produži ugovor za još godinu dana i vrlo je blizu odluke da to i učini.

"I dan-danas smo jedna ekipa sa Sašom Ilićem, sasvim druga kada na terenu njega nema. Emotivno sam vezan za njega, međutim, nije to prelomni detalj u odluci da nastavi da igra (ili ne). Mi već godinama, da ne kažem decenijama, ne uspevamo da nađemo njegovog naslednika, učinku i važnosti po tim. Kada to kažem, ne mislim da bi Saša trebalo da igra samo zato što nema ko da ga zameni, nego zbog toga što prkosi godinama i demonstrira isti onaj raskoš talenta i fudbalskog umeća koji ga je krasio sa početka karijere", kaže Iliev, prenose mediji.

Intervju Saše ilića za MONDO

Saša Ilić MONDO
Izvor: MONDO TV



Saša Ilić, koji će 30. decembra napuniti 39 godina, odigrao je 770 utakmica u crno-belom dresu i ako nastavi da igra imaće priliku da obori rekord neprikosnovenog Momčile "Moce" Vukotića, koji je odigrao 791 utakmica za Partizan.

Saša Ilić pesma o Saletu
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC