• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković: Pogledajte Hrvate i njihovu "hemiju"...

Autor mondo.rs

Reprezentativni golman je za svojih deset godina u dresu "orlova" promenio čak desetoricu trenera. Ističe da su najveći krivci ipak on i njegovi saigrači...

 Vladimir Stojković Igrači krivi moramo na Mundijal Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije dobila je u četvrtak novog trenera, desetog u poslednjih deset godina, a Slavoljub Muslin je odmah najavio to da reprezentativce očekuje daleko stroži režim od onog na koji su navikli.

Da li će to "upaliti", ostaje da se vidi, ali prema rečima golmana Vladimira Stojkovića, samo tako "orlovi" i mogu do Svetskog prvenstva.

"Kada se osvrnem, setim se da smo na velika takmičenja išli sa Petkom, koji je voleo takozvanu beton organizaciju, i sa Antićem, koji je isto bio među strožima. Muslin je poznat po disciplini, a to je ono što nam treba", kazao je popularni Stojke za "Informer".

Često su se funkcioneri, treneri i fudbaleri znali skrivati iza odgovornosti i za neuspeh se tražio alibi. Stojković je prvi presekao...

"Mi fudbaleri smo sami krivi što reprezentacija nema rezultata. Problem je u našem odnosu prema timu", podvukao je on.

On nema dilemu da je neophodno popraviti atmosferu u reprezentaciji, a da je odlazak u Rusiju imperativ.

"Nema tu više da li možemo na Mundijal ili ne. Moramo. Zato treba dobro da iskoristimo prijateljske utakmice koje nam predstoje za uigravanje, upoznavanje sa selektorom, koji će, uveren sam, maksimalno "zategnuti" ekipu. Treba da vratimo "hemiju" u tim. Vidite Hrvate. Šta oni kao igraju prelep fudbal? Ne, uspešni su zbog želje za uspehom koju pokazuju u nacionalnom timu. To nama nedostaje...", kazao je on.

Muslin ga je već jednom "precrtao" kada je bio trener Crvene zvezde, ali se Stojković nakon nekoliko godina vratio u klub. Kaže da mu ne zamera i da mu je možda i pomogao u tome, a sada je najavio da će "precrtati" neke starije fudbalere iz reprezentacije.

"Ne znam na koga je mislio. Ali, čak i ako sam to ja, on je selektor i njegovo je pravo da bira koga će pozvati u reprezentaciju", rekao je Stojković koji nije uznemiren zbog toga.

Šta vi mislite, da li će Stojković biti prvi golman i u kvalifikacijama koje s

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC