• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božinov: Da budem prvi strelac i ostanem!

Autor mondo.rs

Bugarskom napadaču se dopao život u Srbiji, a pred finiš prvenstva je u sve boljoj formi. Ističe da bi želeo da i naredne sezone nosi crno-beli dres...

 Valerij Božinov želi a bude prvi strijelac lige i ostane u Partizanu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Delovalo je da će Ugo Vijeira bez većih problema "osvojiti" priznanje za najboljeg golgetera Lige, ali je zbog pada forme, a potom i povrede, zbog koje je pitanje da li će igrati do kraja sezone, dozvolio najbližim pratiocima da mu se približe i da ga možda ugroze.

Povezane vesti

U jednoj od najboljih sezona u karijeri, bar kada pričamo o broju golova, Božinov se "opasno" približio Portugalcu. Sa dva gola koja je postigao u Surdulici, a ukupno šest ovog proleća, primakao se Vijeiri na samo dva gola zaostatka - on ima 18, a Vijeira 20.

Kaže da je to u najvećoj meri zasluga saigrača, koje i "nagrađuje" sa 500 evra za svaku asistenciju.

"Odlično se osećam, stvari su po mene krenule u pravom smeru. Sve češće sam u prilikama pred protivničkim golmanima, postižem golove, postajem vidljiv na terenu. Pokušaću da iskoristim sjajnu formu mojih saigrača i prvenstvo završim kao prvi strelac lige", kazao je Božinov za novosadski "Dnevnik".

Tokom sezone je često kritikovan zbog kilaže, ali je uprkos tome daleko najbolji strelac tima. Da li će i naredne sezone nositi dres Partizana?

"Da li ću ostati ponajviše zavisi od novog klupskog rukovodstva, ako bude bilo izbora, i njegove vizije. Smatram da sam mogao i bolje ove sezone, ali ni dosadašnjih osamnaest postignutih golova nisu malo. Volim Partizan i voleo bih da ostanem i to nije sporno", kazao je on.

Partizan je bio na korak od plasmana u prvu "nokaut" rundu Lige Evrope, ali je kasni gol Augzburga odlučio da na jesen završe evropsko putešestvije.

Kako će to izgledati naredne sezone?

"Šaranov se nametnuo, Bogosavac, Everton, Mihajlović i sada mali Golubović. Uz Sašu Ilića i Brašanca to je ozbiljna ekipa. Ukoliko se jednim ili dvojicom igrača ekipa pojača eto klubu novih radosti. Možda i većim nego ove sezone, a čujem da su neka pojačanja već dogovorena", zaključio je Valerij.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC