• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Mihajlović: U glavi samo Partizan

Autor mondo.rs

Mladi ofanzivni fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović čvrsti na zemlji posle dobrih igara i golova ovog proleća. "Ima vremena za mene, za reprezentaciju, za inostranstvo", poručuje.

 Nemanja Mihajlović o sezoni sa FK Partizan, karijeri... Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Momak o kojem se priča, a ako bude nastavio ovako, ako bude dobro i vredno radio, bez "bubica" svojstvenih za mlade godine, pred njim je lepa budućnost.

Pokazalo se i u meču protiv Voždovca da Partizan bez pojedinih igrača, a pre svih Saše Ilića i Nemanje Mihajlovića, jednostavno ne može. Iako zvuči pomalo suludo da je čovek u 39. godini nezamenljiv, tako je - kako je. Reč je, naravno, o Saši Iliću.

Isto važi i za Nemanju Mihajlovića. Ovaj mladić je šest meseci strpljivo čekao priliku, jer nije mogao da igra za Partizan, a onda je ovog proleća, pokazao da se razvija u "začin" koji daje važan ton igri crno-belih.

Njegov solo prodor i gol protiv Voždovca doneli su crno-belima siguran trijumf.

O Mihajloviću se nedavno pričalo i kada se Čukarički, da li u iskrenoj nameri ili tek onako, da zamaže oči, izjasnio da ga želi na leto. Iz Partizana su na to samo podigli obrve i odgovorili: "To je naučna fantastika". A potom su i odredili cenu: "Možete da ga vodite ali samo za 10 miliona evra".

I tom cifrom, Partizan, odnosno njegov sportski direktor Ivica Iliev jasno je stavio do znanja svima da je Mihajlović veoma važan za Partizan.

Pričalo se prethodnih dana i o tome da je "zreo" za nacionalni tim. On na to za klupski sajt kaže:

"Ja sam se tim povodom oglasio samo jednom i to pre nekoliko dana. Ističem, i tada i sada, da mislim samo kako ćemo da osvojimo Kup Srbije i potom doguramo što dalje u Evropi. Lepo je ako me drugi vide u reprezentaciji, a lično o tome ne razmišljam. U životu uvek idem korak po korak i realizujem stvari tek kada dođe do takve mogućnosti. Nije na meni da komentarišem da li već želim dres reprezentacije i da li mi je tu mesto. Naravno da je poziv u reprezentaciju privilegija za svakog igrača i nešto o čemu treba da mašta svako ko igra dobro fudba, ali da li će do toga doći, pitanje je vremena i dobrih partija. Isto mislim i o inostranom angažmanu. Ima vremena, mislim samo na Partizan".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC