• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zizu: Možemo do titule... pa ćemo videti

Autor mondo.rs

Trener Reala Zinedin Zidan veruje da njegov tim može da osvoji trofej u Primeri. Nije siguran da li će ostati u Madridu i naredne sezone

U Primeri će se o tituli odlučivati u poslednjem kolu. U najneizvesnijoj završnici u poslednjih nekoliko godina, o novom šampionu odlučuju tri ekipe - Barselona, Atletiko Madrid i Real.

Barsa i Atletiko imaju po 85 bodova, dva kola pre kraja, dok Real ima bod manje.

Zinedin Zidan, čiji će tim igrati i u finalu Lige šampiona, ističe da veruju da mogu da osvoje i trofej u Primeri.

"Dok postoji nada da možemo, borićemo se. Verujemo u svoje mogućnosti. Dobili smo 10 mečeva u nizu i treba da nastavimo istim putem. Verujem da možemo da rešimo u našu korist i poslednja dva. Trudićemo se do kraja", izjavio je trener Real Madrida.

"Kraljevski" klub danas u pretposlednjem kolu dočekuje Valensiju, dok sledećeg vikenda gostuje u La Korunji. Barsa se sastaje sa Espanjolom, a onda ide u Granadu, dok Atletiko posle odlaska na noge Levanteu, u poslednjem kolu dočekuje Seltu.

Francuski stručnjak i bivši as Reala poručio je da je ekipa sada isključivo fokisirana na domaći šampionat i da će se tek posle završetka Primere posvetiti pripremi za veliko finale Lige šampiona, koje ih očekuje 28. maja u Rimu protiv Atletiko Madrida.

On je dodao i da ne trenutno ne zna da li će sledeće sezone ostati na klupi Reala, bez obzira na rezultate koje ostvare.

Na klupu Madriđana seo je u januaru, kada je zamenio Rafu Beniteza, i potpisao ugovor do 2017. godine.

"Još ništa nismo osvojili ove sezone , a ja verujem da kada radiš ovaj posao moraš da daješ svoj maksimum neprekidno, svaki dan i ne razmišljaš ni o čemu drugom. Mi smo sada samo fokusirani na teren i ne bavimo se onim što će biti u budućnosti. Videćemo šta će se desiti na kraju sezone", poručio je popularni Zizu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC