• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi Španac u dresu Želje. Odbio Real Madrid

Autor mondo.ba

FK Željezničar predstavio pojačanje. Španac Hervas novi član.

 Havijer Hervas novi fudbaler Željezničara Izvor: MONDO

Dvadesetšestogodišnji Havijer Hervas, koji  igra na poziciji veznog fudbalera je prvi španski fudbaler koji će nastupati za FK Željezničar.

Riječ je igraču, koji je rođen 1989. godine u Krdobi. Hervas je u dosadašnjoj karijeri igrao za Kordobu, Sevilju, Hercules i Sabadelju, a u Željezničar dolazi iz australijskog Brizbejn Roara.

" Osjećam se srećno. Stigao sam u Sarajevo tek jutros, nisam upoznao grad još, ali nadam se da ću to uraditi u narednih nekoliko dana. Kada sam dobio ponudu Želje informisao sam se o klubu, saznao sam da je to pobjednički klub sa velikom istorijom i sve mi se to svidjelo. Kao pobjednički klub želimo pobjede i potrudiću se da pomognem da osvojim prvenstvo. Što se tiče moje igračke karijere, najbolji period mi je bio u Sevilji. Imao sam ponudu Real Madrida, ali sam smatrao da je Sevilja bolji izbor za mene", rekao je Hervas na predstavljanju.

Direktor Željezničara Mirsad Šiljak očekuje mnogo od novog fudbalera.

 " Imam izuzetnu čast da vam predstavim novog igrača sa kojim ćemo danas zvanično i potpisati ugovor. Igrač će se priključiti ekipi na kraju ove sezone. FK Željezničar želi unaprijediti kriterije u Premijer ligi, a mislim da Havier može unaprijediti našu ligu. Igrač koji je imao predugovor sa Realom i bio je član Sevilje. Potpisivanje ugovora će biti jedan impuls svim ozbiljnim igračima koji trebaju da dođu u Premijer ligu. Također, on će svojim radom motivisati i naše fudbalere", kazao je Mirsad Šiljak.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rora

Da li ste realni?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC