• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moratijev savet: Mihajlović umesto Manćinija!

Autor mondo.rs

Posle Milana, srpski trener mogao bi da preuzme Inter i nasledi čoveka uz kojeg je ušao u trenerske vode.

Siniša Mihajlović nosio je dres Intera od 2003. do 2006. godine, odigrao 79 utakmica i dao osam golova za slavni milanski klub, radio dve godine kao asistent prvog trenera Roberta Manćinija na "Đuzepe Meaci", a sada bi mogao i da ga nasledi.

Manćini i Mihajlović napustili su klupu "nerazura" na leto 2008. godine, zbog dolaska Žozea Murinja i tada su im se putevi razišli, Manćini je preuzeo Mančester siti, potom radio u Galatasaraju, da bi se prošlog leta vratio u Inter, dok je Mihajlović kratko bio trener Bolonje i Katanije, posle čega je vodio Fiorentinu i bio selektor reprezentacije Srbije, sve do povratka u Seriju A, 2013. godine.

Mihalović je tada bio trener još jednog kluba za koji je igrao, Sampdorije, sve do prošlog leta, kada je na iznenađenje mnogih – ali to nikako nije bio ni prvi, a neće biti ni poslednji put – kao bivši član Intera postao trener Milana.

No nervozni Silvio Berluskoni nije izdržao dugo, pa je i Mihajloviću, poput Klarensu Sedorfu i Filipu Inzagiju, brzo uručio otkaz, tako da je popularni Miha slobodan dočekao kraj tekuće sezone i spreman za pregovore o novim izazovima.

A italijanski list "Corriere dello Sport" navodi da je legendarni i bivši predsednik Intera, Masimo Morati, sadašnjem Bordu direktora kluba i vlasniku Eriku Tohiru savetovao da Manćinija na leto isprate i angažuju ili Leonarda, legendu Milana i bivšeg trenera i Intera i Milana ili – Mihajlovića.

Manćini ove sezone nije uspeo da vrati Inter u Ligu šampiona, jeste u Ligu Evrope, a njegov uslov da ostane na klupi "nerazura" je da nikako ne budu prodati Miranda, Žofri Kondogbija, Ivan Perišić, Marcelo Brozović i Mauro Ikardi, što će klub koji je pod UEFA prismotrom zbog kršenja finansijskog fer-pleja u prethodnom periodu, teško ispoštovati.

Zbog toga ili čega već, ukoliko se Inter i Manćini raziđu, Mihajlović je spreman!


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC