• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan zove Džeku na "San Siro"?

Autor mondo.ba

Italijanski Milan kontaktirao je napadača Rome i kapitena Bosne i Hercegovine Edina Džeku oko transfera na "San Siro" u predstojećem prelaznom roku.

Ugledni dnevnik "Gazeta delo Sport" objavio je u četvrtak da je Džeko "plan B" za čelnike "rosonera" ukoliko ne uspiju da vrate Zlatana Ibrahimovića iz Pari sen Žermena.

POVEZANE VIJESTI

Švedski centarfor bosanskohercegovačkih korijena povezivan je sa Milanom u medijima za povratak predstojećeg ljeta jer mu ugovor sa "svecima" u Parizu ističe narednog mjeseca.

Međutim list navodi da od Zlatana vjerovatno nema ništa zbog njegovih visokih primanja, pa su se čelnici crveno-crnih odlučili na druge opcije.

Glavna od tih "rezervnih" opcija je Edin Džeko, kojeg je navodno kontaktirao Milan uprkos njegovoj razočaravajućoj sezoni u rimskom klubu, prenijela je "Gazeta".

Milan je navodno spreman da plati između 12 ili 13 miliona evra Romi uz pristojnu platu od 4.5 miliona evra bivšem napadaču Mančester sitija, Volfsburga, Teplica i sarajevskog Željezničara.

A sve naravno pod uslovom da se razriješi zasad nepoznat dalji status Kolumbijca Karlosa Bake na "San Siru". Prvog strijelca "rosonera" navodno traže mnogi evropski klubovi, ali i sve popularniji bogati klubovi iz Kine.

Podsjetimo, Džeko nikad nije krio da je navijač Milana i neće biti iznenađenje ukoliko se od naredne sezone pojavi u njegovom dresu.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC