• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kristijana Ronalda želeo Liverpul, ali...

Kristijana Ronalda Liverpul je želeo da dovede iz Sportinga, ali je Mančester junajted bio konkretniji i brži.

 Kristijana Ronalda želeo Liverpul, ali... Izvor: MONDO

Kristijano Ronaldo, trenutno najbolji igrač i prva zvezda Mančester junajteda, prema pisanju britanskih medija, nakon Sportinga trebalo je da pređe u Liverpul.

U svojoj autobigrafiji, "Stand Up Pinocchio", bivši pomoćni trener Liverpula Fil Tompson otkrio je da je klub sa Enfild Rouda propustio priliku da dovede Portugalca za samo četiri miliona funti.

"Da, on je bio dobar. Sporting je imao dve zvezde, Rikarda Kvarežmu i Ronalda koji su igrali levo i desno u mladoj reprezentaciji Portugala.

Gledao sam ih i bili su vrlo dobri, pitanje je bilo samo ko je bolji", napisao je Tompson u svojoj knjizi, čije je delove preneo britanski "Tajms".

On je naveo da je na poziv fudbalskog agenta Tonija Henrija išao u Portugal i gledao Ronalda na utakmici Porta i Sportinga.

"Ronaldo je odigrao prilično dobro, ali ne baš impresivno kao prvi put kad sam ga gledao. Toni je forsirao momka govoreći da je vrlo talentovan. On je rekao da Ronaldo košta samo četiri miliona. Takođe je rekao da on hoće million funti godišnje bez poreza. Ja sam mu odgovorio da momak ima samo 18 godina i da je to veliki problem. Imali bismo anarhiju u klubu kada bi ostali igrači saznali koliko plaćamo Ronalda koji je bio mlad i nedokazan fudbaler", naveo je Tompson.

Samo nekoliko meseci nakon toga Kristijano Ronaldo završio je u Engleskoj, ali na Old Trafordu i to za 12,24 miliona funti - "iznenađujuće mnogo novca", kako je svojevremeno rekao agent Toni Henri.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC