• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Zrinjskog napali pristalice Veleža

Autor mondo.ba

Navijači Fudbalskog kluba Velež napadnuti su sinoć u blizini Mostara prilikom povratka iz Prijedora gdje su "rođeni" igrali meč posljednjeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Rudara.

 Navijači Zrinjskog napali pristalice Veleža Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

  Još uvijek nepoznati počinioci na dva kombija u kojima su se navijači Veleža nalazili, počinili su veliku materijalnu štetu, a u jedno vozilo je ubačena baklja.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona potvrdilo je incident, a prenijeli sarajevski mediji.

''U 00.45 sati, u Policijskoj stanici Mostar Sjever prijavljeno je da se na putu M17, u mjestu Potoci, čuje galama u blizini samostana. Na lice mjesta upućena je patrola policije, te je utvrđeno da su nepoznati navijači HNK Zrinjski, napali navijače FK Velež koji su se vraćali iz Prijedora. Lakše tjelesne povrede zadobili su A.K. (1997) i N.N. (1996), dok je na dva kombi vozila pričinjena materijalna šteta. S navedenim su upoznati krim. policija i nadležni tužilac, a lice mjesta je osigurano do vršenja uviđaja'', izjavili su u MUP-u HNK.

Mostarci su deklasirani u Prijedoru (4:0), ali su oba tima ispala u niže rangove takmičenja - Velež u Prvu ligu Federacije BiH, a Rudar u Prvu ligu Republike Srpske.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC