• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić: Muslin zna, ja sam profesionalac

Autor mondo.rs

Dušan Tadić koji nije želeo da nastupa za "orlove" pod palicom Radovana Ćurčića, tvrdi da je malo porazgovarao sa novim selektorom i da su utisci pozitivni

 Dušan tadić o povratku u reprezentaciju Srbije Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije u novom sastavu okupila se u Novoj Pazovi pred tri prijateljska susreta koja ih očekuju u narednih dve nedelje.

Na spisku novog selektora Slavoljuba Muslina našao se i Dušan Tadić, koji je odbio da nastupa za "orlove" kada je tim vodio Radovan Ćurčić.

"Nisam pričao sa Muslinom o tome, malo smo porazgovarali. Rekao mi je da veruje u mene, da moj odnos mora da bude dobar. To kod mene nikada nije bio problem, ja sam profesionalac i volim otvoren i korektan odnos. Nikada neće biti problema što se toga tiče. Za sada su pozitivni utisci, ali tek smo se upoznali, nadam se da će sve biti kako treba i da ćemo imati uspeha, što je najbitinije", poručio je Dušan Tadić na okupljanju tima u Pazovi.

Fudbaler Sautemptona svestan je da ekipu očekuju teški zadaci u narednom periodu, ali i veruje u pozitivne rezultate.

"Završila se naporna sezona pošto u Engleskoj nema zimske pauze, ali važno da sve proteklo kako treba. Novi početak sa novim selektorom, nadamo se da će sve biti u redu. Imamo tri utakmice da se upoznamo sa njim, da vidimo šta zahteva od nas. Nadam se da će rezultati doći. U fudbalu više nema laganih utakmica, to je bilo pre. Sve ekipe u našoj grupi imaju kvalitet i neće biti nimalo lako, ali moramo da uradimo sve što je do nas da se pripremimo kako treba i onda neće biti problema", rekao je Tadić.

Fudbaleri Srbije u sredu će odigrati prvi prijateljski duel u Užicu protiv Kipra, šest dana kasnije u Novom Sadu ugostiće Izrael, a 5. juna u Monte Karlu rival će biti Rusija.

Marko Grujić smatra da u reprezentacija Srbije ima mnogo kvalitetnih igrača koji moraju da se ukomponuju u narednom periodu.

"Ima mnogo novih igrača, upoznali smo se sa selektorom i članovima stručnog štaba, predočio nam je planove i način rada i mislim da ćemo funkcionisati odlično. Kao što je i on naglasio, jedinstvo u ekipi je najbitnije. Kvalitet imamo, iskusne igrače koji igraju u najvećim evropskim klubovima. Bitno je da se dobro ukomponuje i mislim da će sve biti u redu", rekao je Grujić.

Grujić, koji je prethodno okupljanje nacionalnog tima propustio zbog povrede leđa, trudiće se da na najbolji način iskoristi priliku koju bude dobio ovog puta.

"Ne znam ko će igrati, imamo tri utakmice i svi će dobiti šansu. Na treninzima ćemo pokušati da se nametnemo", dodao je fudbaler Liverpula.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC