• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RADNIK: "Dupla kruna" za trenera Petrovića

Autor mondo.ba

Fudbaleri Radnika Milivoje Lazić i Eldin Mašić složni u namjeri da u finalu Kupa Republike Srpske protiv Slobode iz Novog Grada (srijeda, 17 h) već osvojenom peharu Kupa BiH pridruže i ovaj trofej.

Nakon osvojenog trofeja u Kupu BiH i plasmana u evropska takmičenja, bijeljinski igrači imaće i dodatni motiv u Kupu Republike Srpske.

"Kao prvo žao nam je trenera (Slavko Petrović) zbog nesreće koju je imao i želimo mu brz oporavak. Igraćemo za njega ovo finale Kupa RS. Želimo da i ovaj trofej ostane u Bijeljini, a mišljenja smo da smo kvalitetniji tim od Slobode, što na terenu treba i dokazati", naglasili su igrači iz Bijeljine Milivoje Lazić i Eldin Mašić.

Lazić je dugo vukao povredu zbog koje je propustio zimske pripreme.

"Ali, srećom sam se oporavio kada je to bilo najpotrebnije. Lagano sam ulazio u ritam kroz utakmice u toku proljećne polusezone, da bih se potpuno oporavio za odlučujuće utakmicu u polufinalu i finalu Kupa BiH", rekao je Lazić.

Slična situacija je vila i sa Eldinom Mašićem, radilicom na sredini terena, fudbalerom od povjerenja trenera Petrovića.

"Tokom proljećne polusezone sam kao nikada kuburio sa lakšim povredama zbog kojih nisam imao kontinuitet treninga, ali sam i ja kao i Milivoje bio u top formi na kraju sezone, kada je to bilo najpotrebnije", naglasio je Mašić.

Pred Sembercima je kratak odmor od dvije sedmice, nakon čega slijede novi izazovi i prepreme za kvalifikacije u Ligi Evrope.

"Što se tiče Kupa BiH prezadovoljni smo uspjehom koji smo ostvarili. Ovo je istorijsku uspjeh za grad, klub, igrače, navijače. Nadamo se da će u budućnosti biti još više trofeja, da nećemo stati na ovome. Što se tiče Evrope, mi ćemo dati svoj maksimum, trudićemo se da se predstavimo u što boljem svjetlu kako bismo nastavili ovu Radnikovu bajku".

Kao uvertira današnjem finalu Kupa RS za muškarce, od 14 časova na terenu Gradskog stadiona finale Kupa RS će igrati i dame. U toj utakmici se sastaju ŽFK Radnik-Bumerang i ŽFK Mladost Novi Grad.

A nakon veoma uspješne sezone, za večeras u 20 časova na Gradskom trgu će biti upriličeno Plavo veče slavlje u organizaciji generalnog sponzora Banjalučke pivare. Prisutne će zabavljati OK Bend.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC