• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muslin: Kolarov nije hteo na odmor

Autor mondo.rs

Reprezentacija Srbije od petka u Monte Karlu, gde je u nedelju očekuje meč protiv Rusije i kraj ovog mini-ciklusa. Milinković-Savić nije otpisan.

 Muslin: Kolarov tražio da bude uz ekipu Izvor: MN PRESS

Slavoljub Muslin prezadovoljan je ponašanjem igrača i "fenomenalnom" podrškom publike na prijateljskim utakmicama u Užicu protiv Kipra (2:1), odnosno u Novom Sadu protiv Izraela (3:1).

On je na poslednjoj pres konferenciji pred put za Monte Karlo iskoristio priliku da javno oda priznanje i jednima i drugima.

"Podrška nam zaista mnogo znači. Igrači su prezadovoljni, a znamo svi da je sa vetrom u leđima lakše napredovati. Mislim da su momci igrama i ponašanjem, kao i rezultatima u ova dva meča, pokazali da samo zajedno - oni na tribinama, a mi na terenu - možemo da ostvarimo zajedničke želje", rekao je Muslin.

"Orlovi" su, uglavnom zbog povreda, ostali bez nekoliko igrača tokom ovog okupljanja. Samo je Sergej Milinković-Savić, iako spreman, ranije napustio tabor reprezentacije u dogovoru sa selektorom.

"Pokušavao sam da mu nađem mesto u novom sistemu, ali mi igramo u potpuno drugačijoj formaciji od njegovog kluba. Hteo sam da ga vidim na poziciji zadnjeg veznog, ali rekao mi je da se na tom mestu ne oseća dobro i ja to poštujem. Na njega u svakom slučaju računam i možda nam on već na sledećem okupljanju da ono što realno i može".

Muslin je kao ilustraciju atmosfere u ekipi naveo primer Aleksandra Kolarova.

"K
oliko svi dišemo jednim plućima, govori i primer jednog od kapitena i najiskusnijih igrača, koji zbog kartona ne može da bude u timu za kvalifikacioni meč protiv Republike Irske. Hteo sam da ga pustim na odmor i oslobodim obaveza za meč protiv Rusije, a on je tražio da ostane uz ekipu i putuje sa nama. Potez za pohvalu. Momci su pokazali veoma profesionalno ponašanje, posebno kada imamo u vidu da je kraj sezone".

Srbija i Rusija igraće u nedelju od 18.00. "Baćuškama" će to biti poslednji test pred početak EURO 2016, a nama pred septembarski start u kvalifikacijama za Mundijal 2018.

"Nemam ni najmanju sumnju da će igrači ući u ovaj duel veoma motivisani, jer znam kako su radili i kako su se ponašali svih ovih dana. Spremni su da naprave još jedan napor i uspešno okončaju ciklus od tri utakmice".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC