• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pun avion "orlova" za Monte Karlo

Autor mondo.rs

Sa fudbalerima na prijateljsku utakmicu protiv Rusije otputovala čitava svita bivših i aktuelnih članova FSS.

Gužva je bila ovog petka na aerodromu Nikola Tesla uoči čarter leta za Monte Karlo. Među fudbalerima i članovima stručnog štaba reprezentacije Srbije našli su se brojni bivši i aktuelni članovi nacionalnog Saveza, prenosi agencija Beta.

Uz putnike koje je odredio selektor Slavoljub Muslin, mesto u avionu zauzeli su i novi predsednik FSS Slaviša Kokeza, počasni predsednik Tomislav Karadžić, potpredsednici Goran Milanović, Goran Bunjevćević, ali i Perica Ognjenović, Ilija Petković, Milovan Đorić, Milovan Rajevac i mnogi drugi.

"Orlovi" su u Mone Karlo otputovali na prijateljsku utakmicu sa Rusijom, koja će se igrati u nedelju od 18 časova.

"Utakmica sa Rusijom je jedna od jačih provera, za njih pred Evropsko prvenstvo, a za nas da vidimo gde smo, pošto imaju jaku reprezentaciju. Pobedili smo u poslednjim utakmicama, ali to je početak, ima još sitnica koje moraju da se ugiraju, promenili smo sistem i taktiku i biće potrebno mnogo treniga da se ugira, ali ide na bolje. U utakmicama protiv Kipra i Izraela delovalo je bolje i sigurnije, videćemo gde smo, gde grešimo i možda da se poboljšamo", rekao je napadač Aleksandar Mitrović novinarima na beogradskom aerodromu.

Centarfor "orlova" i engleskog Njukasla dodao je da ne oseća dodatni pritisak jer novi selektor postavlja ofanzivnu taktiku.

"Ne osećam veći pritisak, nama napadačima je malo lakše kada imamo slobodu da ne moramo mnogo defanzivno da radimo i da imamo slobodu da završavamo akcije. Mislim da će nam nova taktika prijati i da će nam doneti bolju igru. Ne mogu da obećam gol, nije bitno ko je postigao gol, nego da smo pobeđujemo. Što se mene tiče ne moram da dajem golove, samo da ekipa pobeđuje i ostvaruje zacrtani rezultat, a to je plasman na Svetsko prvenstvo. Tim je ispred svih i tako svi igrači treba to da gledaju", istakao je Mitrović.

Krilni fudbaler Filip Kostić rekao je da je Rusija ozbiljan protivnik.

"Ovo je važna utakmica posebno pred kvalifikacije koje nas očekuju. Rusija je ozbiljniji protivnik od Izraela i Kipra i to će biti dobar test. Imali smo dovoljno vremena da se ugiramo, ali uvek može bolje. Nije mi bilo teško da shvatim šta selektor želi od nas i ako pružim maksimum neće biti problema", rekao je Kostić.

Na pitanje da li za njega ima mesta u timu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, Kostić je odgovorio: "Naravno".

Od nedavnog dolaska Slavoljuba Muslina na mesto selektora, Srbija je u Užicu pobedili Kipar 2:1, a u Novom Sadu Izrael 3:1.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC