• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krupa bi ipak na Gradski stadion, ali Borac ne da!

Autor mondo.ba

Rukovodstvo banjalučkog Borca odbilo je zahtjev novog šampiona Republike Srpske i člana Premijer lige BiH Krupe za korišćenje Gradskog stadiona.

 Borac odbio zahtjev Krupe za korišćenje Gradskog stadiona Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Krupa želi fuziju sa Borcem - Borac neće. Krupa želi na Gradski stadion - Borac ne da!

Zategnuti odnosi Borca i Krupe dodatno su pogoršani nakon jučerašnje sjednice Upravnog odbora "Velikana iz Platonove ulice".

Iako su iz redova Krupe nagovještavali da od Borca neće tražiti ustupanje Gradskog stadiona, kako bi na njemu igrali mečeve bh. elite, a sve zbog novinskih spekulacija da je Krupa kriva za ispadanje Borca iz Premijer lige, to se ipak desilo.

Rukovodstvo novog šampiona Republike Srpske i budućeg člana Premijer lige BiH zatražilo je od Borca ustupanje Gradskog stadiona, ali je ovaj zahtjev odbijen, tako da će ekipa iz Krupe na Vrbasu morati da potraži drugi stadion za domaće mečeve u debitantskoj sezoni u najvišem rangu bh. fudbala.

"Upravni odbor Fudbalskog kluba Borac održao je vanrednu sjednicu, na kojoj je donesena odluka o odbijanju zahtjeva Fudbalskog kluba Krupa za korištenje Gradskog stadiona u narednoj takmičarskoj sezoni. Naime, klub iz Krupe na Vrbasu je u tek završenoj sezoni osvojio prvo mjesto u Prvoj ligi Republike Srpske i samim tim izborio nastup u Premijer ligi i s tim u vezi, čelnici spomenutog kluba su uputili zahtjev za izdavanje saglasnosti o korištenju zdanja u Vladike Platona 6 za domaće premijerligaške mečeve, ali je uprava Velikana iz Platonove zahtjev novog premijerligaša odbila", navodi se u saopštenju Borca.

Ranije je najavljeno da će Krupa prijaviti stadione u Prijedoru i Gradišci, kao alternative Gradskom stadionu u Banjaluci.

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Дјуро

A joj pa nemojte igrati na gradskom stadionu borac svakako ispada i iz prve lige pa ce vam ostati stadion abirac ce igradi medjugratsku ligu ha ha ha napred krupa!!!

gfg

Sto ne igraju na svom stadini,a da jer je livada seoska za kopanja kuruza

4S

Sve da postoji zelja o ustupanju,travnjak ne bi izdrzao i krupu i borac jer je u katastrofalnom stanju...mozemo im ustupiti pomocne terene ili dvoranu u laktasima za zimske pripreme,to je ugasilo BL sport,kao i izgradnja vjestacke trave u njihovom selu

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC